Snažení po zt - nedaří se.
Ahoj holky tak jak se máte? já mám dneska pěknou depku :roll: :,( ovu byla mezi 26-27.10 pozitivní ovu test potvrdil ale už teď mám pekny pms takže tenhle měsíc zase nic :,( :,( tak moc už bych chtěla otěhotnět :,( aby to trošku zahojilo tu ránu po našem 3tatku které nám předčasně odešlo v 15tt :,( ted je to ještě horší protože 27.11 sem měla rodit :,(
@agony28 sem na tom úplně stejně, ovu sem měla dle OT a BT taky 26.10.,což byl 19 den cyklu. Většinou mám cyklus kratší, cca 27 dní, teď asi díky opožděné ovu bude i opožděná MS. A nebo už nedorazí, kéž by... Před 5 lety se synem jsem to měla stejně a taky sem měla bolesti jako před MS. Nyní to mám stejně.
@agony28 Ja mela rodit 22/11😢 Ten podzim to dela jeste horsi. Dnes jsem 4dc, takze zase nanovo. Drzim palecky at to neni PMS, ale tehotenstvi💗
@martinie88 mě přijde že letos ty jarní těhotenství dost nedopadlo co tak čtu:(
@agony28 Taky mi prijde😢 A co koukam, tak dost holek zase otehotnelo. Snad si k nam miminka brzy najdou cestu💗
@martinie88 no právě ne že jim ro nepřeju ale říkám si jestli se u mě něco po revizi neporouchalo :( vždy se povedlo na poprvé a teď nic :(
@agony28 Taky se toho bojim😢 U nas to nikdy napoprve neslo, ale ted je to jiz dlouha doba i na nas. V prosinci jdu na vysetreni, proste potrebuji vedet, ze se nic nepokazilo. Jiz jsem uzivala co se da od vitaminu, bylinek, gelu, mereni BT a ovulacnich testu a nic, takze uz jsem vycerpala co jde, krome tech vysetreni.
@agony28 já mám taky cyklus pravidelný, avšak za posl.3m 2sp. Když jsem byla teď na pohotovosti z důvodu špinění, dr.mi řekl, že na 6tt mám příliš nízkou sliznici a že mimi nevidí. Jelikož předchozí sp bylo o tom, že mimi se neudrželo, ale pro změnu rostlo, tak jak mělo, usoudila jsem, že mám asi příliš nízkou sliznici, anebo má špatnou kvalitu. něco, tak zkusím. Informace dr.na pohotovosti byla pro mě zásadní a od toho se vlastně odpichuji

@agony28 ahojky, je mi moc líto, že jsi přišla o miminko. Zaujalo mě, jak píšeš, že máš pěkný PMS, takto se může projevovat i těhu, takže dokud ms nepřijde, nevěš hlavu. Já v neděli měla SP v 6tt 😔 a před 2 měsíci taky, ale už v 5tt