icon

Špinění po MS - co to může být?

ell94
26. únor 2019

Ahoj holky, tak se připojuji. Tenhle cyklus jsem dostala ms o 3 dny dřív, trvala 3 dny. A par dni po ms jsem dvakrát slabě zaspinila, potom zase nic. Nestalo se někomu něco podobného ? Co to muže byt ? Nikdy se mi to nestalo.

lnk84
27. únor 2019

@ell94 asi prostě slabší menstruace..

marketa1218
27. únor 2019

@ell94 Tohle se může stát úplně normálně, tělo není stroj. Normálně jsem mývala před otěhotněním pokaždé jinak silnou menstruaci a nikdy mi to nepřišlo zvláštní.

hafika
27. únor 2019

Po porodu to mám už dva roky, tři dny silnou menstruaci, potom den až den a půl nic a pak ještě dva až tři dny špinění. Gynekolog mi tvrdí, že je to v důsledku hormonální nerovnováhy během cyklu, nabízel mi léčbu vysokými dávkami hormonů. Ale mě to jinak nevadí, tak čekám, jestli se tělo srovná samo.

hermij
27. únor 2019

Je to "normální", hlavně nyní v zimním období, kdy mají naše těla méně energie. Zdravá menstruace jí spotřebuje hodně a pokud tělo nemá z čeho čerpat, tak i krvácení je slabší a pak už jen žena špiní. Tuto zimu se mi hodně zkrátily cykly a MS pokaždé jiná, jakoby se tělo přirozeně bránilo, že nyní prostě otěhotnět nemám a necháme to na jaro. Pokud je to výjimečně, tak by to ani neřešila. Doplněním vitaminů a minerálů nic nezkazíš, ba naopak.

kaja2016
14. bře 2019

@ell94 Mela jsem to ted po fyzioterapii. Pry je to cisteni.

leymea
14. bře 2019

@hafika ze Ti chybi gestagen ze? Tez to mam 😕 ted zkousim pyridoxin, tak uvidim jestli to pomuze.