Špinění po MS - co to může být?
Ahoj holky, tak se připojuji. Tenhle cyklus jsem dostala ms o 3 dny dřív, trvala 3 dny. A par dni po ms jsem dvakrát slabě zaspinila, potom zase nic. Nestalo se někomu něco podobného ? Co to muže byt ? Nikdy se mi to nestalo.
@ell94 Tohle se může stát úplně normálně, tělo není stroj. Normálně jsem mývala před otěhotněním pokaždé jinak silnou menstruaci a nikdy mi to nepřišlo zvláštní.
Po porodu to mám už dva roky, tři dny silnou menstruaci, potom den až den a půl nic a pak ještě dva až tři dny špinění. Gynekolog mi tvrdí, že je to v důsledku hormonální nerovnováhy během cyklu, nabízel mi léčbu vysokými dávkami hormonů. Ale mě to jinak nevadí, tak čekám, jestli se tělo srovná samo.
Je to "normální", hlavně nyní v zimním období, kdy mají naše těla méně energie. Zdravá menstruace jí spotřebuje hodně a pokud tělo nemá z čeho čerpat, tak i krvácení je slabší a pak už jen žena špiní. Tuto zimu se mi hodně zkrátily cykly a MS pokaždé jiná, jakoby se tělo přirozeně bránilo, že nyní prostě otěhotnět nemám a necháme to na jaro. Pokud je to výjimečně, tak by to ani neřešila. Doplněním vitaminů a minerálů nic nezkazíš, ba naopak.

@ell94 asi prostě slabší menstruace..