Srovnání těhotenských testů Mamatest a Dr. Max. Jaké jsou výsledky?
Ahoj, chci se zeptat na vaše zkušenosti s testem dr max (ten modrý) a mamatestem. Vím, ze se má testovat jednou značkou, ale v lékárně neměli..
V sobotu ráno, 3 dny před ms jsem si dělala mamatest a byla už vidět slabá čárka, ale dnes navečer jsem zkusila dr max a tam je sotva viditelná. Ano ano, nemá se testovat předem, vím, ale zajímá mě čistě, jestli může mít méně barviva dr max a jestli nemá někdo pro srovnání taky tu zkušenost. Moc díky
Testovala bych ráno vecer moc toho někdy test neukáže
@lenie82 no já jsem si právě říkala, ze když už je to jakoby o del dyl, tak by se mohla ukazat i večer 🤦♀️
Dekuji!
A foto testu ??
@lencaa11 dr maxe nemam vyfoceny na denním světle, tak zítra. Mamatest přikládám
To je pěkná čárka 👍☘️☘️ udela bych ráno navy test dr max min barviva tak možná proto
Dr.Max ma o dost mene barviva, zkousela jsem je porovnavat ze stejne moci ve stejnou dobu. Na Mamatestu byla uz pekna carka, na Dr.Maxovi slaboucka. To same In:time. Take ukazuje slabsi. Mamatest ma barviva nejvic 😉 o den pozdeji jsem udelala digitalni ClearBlue a uz tam bylo +1-2 😉
@teenyel děkuju, kez by to byl taky ten případ 😤
To už opravdu nevypadá jako duch, to je normální čárka. Myslela bych, že je to na dobré cestě, držíím place!
@helen_h zkusím rano mamatest, co ukaze , děkuji!
Řekla bych že vůbec ba naopak je silnejsi od předtím 💜💜🤰
Na ten menses úplný luxus, fakt pořádná čárka, gratuluji!

Vecer budes mit vzdy carku slabsi nez rano. Testuj vzdy ve stejnou dobu a nejlepe rano, kdy je moc nejvice koncentrovana.
Ja mam takovou zkusenost, ze testy dr. Max delaji slabsi carky…