icon

Světlé čárky na ovulačním testu 9DC

maminkaodsofinky
11. kvě 2018

Zdravím holky 👩,
již druhý den si dělám ovu.test (první v 7DC) a pokaždé mi test vychází takto viz.foto.Test dělám po 12 hod.Je toto již pozitivita či né ?
Děkuji za odpověď a přeji hezký den 🌹🌞!

Světlé čárky na ovulačním testu 9DC
anetka9
11. kvě 2018

Ta fotka je teda hodně nekvalitní, ale řekla bych, že ještě pozitivní není, testuj dál a uvidíš, jestli bude slábnout nebo sílit🙂

maminkaodsofinky
autor
11. kvě 2018

anetka9 : Snad už bude foto lepší 🙂 .Také se spíš přikláním k tomu,že ovu ještě přijde .PS:Menstruaci mam po vysazení antikoncepce nepravidelnou -teď byla od 3.5 do 8.5.2018 .

stef_stef
11. kvě 2018

Musis podle ty kontrolní, cim podobnější bude tim lip ! Ono co test tak jinej typ carky 🙂 nektery maj tmavší nektery světlejší.

anetka9
11. kvě 2018

@maminkaodsofinky lepší🙂 No už je hodně podobná, ale měla by být minimálně stejná nebo lépe tmavší, zkusila bych jeden zase zítra a pokud by byl slabší, tak je to jasný🙂 Ona by ti v tomhle hodně napověděla bazální teplota, kdybys měřila🙂

maminkaodsofinky
autor
11. kvě 2018

@anetka9 bazální teplotu chci začít hlídat příští měsíc teď zkouším ohlídat ovulku přes ty testíky.Tak uvidíme 😊

anetka9
11. kvě 2018

@maminkaodsofinky ono je lepší dělat oboje..:D víc z toho vyčteš🙂 třeba když teploty vypadají na ovulku, ale na testech nic, tak vím, že se nemám vzrušovat..:D

jezz1e
11. kvě 2018

Teda stejně silnou nebo silnější než kontrolní jsem neměla nikdy a to jsem dvakrát otěhotněla 😉 Já bych tuhle brala už jako pozitivní, ale ideální doba je pak stejně 24-48 h, takže je čas udělat ještě jeden test a uvidíš, jestli sílí nebo slábne.

maminkaodsofinky
autor
11. kvě 2018

@jezz1e Testy dělám každý druhý den (zatím mam 2) .Pokud by byly již pozitivní je možné mít ovu hned po MS (vím že v některých diskuzích píší,že ano) ?

anetka9
11. kvě 2018

@maminkaodsofinky ovulace 10dc, 11dc není hned po ovu, to je bezva🙂:D🙂