icon

Test. Který těhu je nejlepší?

ponny1987
12. bře 2021

holky ktery je nejlepsi tehu test.dekuji za reakce😌

hanulkaha
12. bře 2021

@ponny1987 já byla spokojena s testy dr.Max, nikdy neudelaly falesneho ducha a vzdy ukázaly, co mely 😉 A jsou s citlivosti 10, coz je taky fajn

kvetuska145
12. bře 2021

@ponny1987 mama test nebo sluníčko z tety 🙂

volnapet
12. bře 2021

@ponny1987 hele ja byla s mamatesty, ale ! Jednou mne udelaly regulerni cary, tak jsem se v praci dalsi den nabrala a hcg 0, tak asi tak. Pouzivam dr.max

volnapet
12. bře 2021

@ponny1987 jinak jeste mne nezklamal digi clearblue, ale chápu, je fakt drahej

misulkastrnadova
14. bře 2021

Ahojky holky, nevím do jaké skupiny by se to hodilo.. asi blba otázka 🙂 s přítelem se snažíme o miminko. A poslední čtyři dny mám ráno nevolnosti.co si dam jde ven hned, pila jsem každé ráno kafe a to také neudrzim v sobě jde to hned ven. Do toho mi hned přestali chutnat cigarety a je mi hned nevolno 🤮 za dva dny bych to měla dostat. Test jsem si ještě nedělala myslíte že se něco děje ? A mívám i nafouknute břicho. Děkuji za odpověď hezký den

ponny1987
autor
14. bře 2021

@misulkastrnadova možné to je 🙂

misulkastrnadova
14. bře 2021

@ponny1987 dekuji jste hodná

kvetuska145
14. bře 2021

@misulkastrnadova myslim si, ze to bude tehotenstvi. Dej pk vedet co test🤗 drzim palce🥰

misulkastrnadova
14. bře 2021

@kvetuska145 dekuju moc. Přítel si sám mysli ze jsme těhotná.. ale říkám mu až si to tolik nepouští k tělu aby pak nebyl zklamaný

misulkastrnadova
14. bře 2021

@kvetuska145 u první dcerky jsem měla nevolnosti až 8tt Tak uvidíme nooo každé tehu je jiné

kvetuska145
14. bře 2021

@misulkastrnadova test je nejlepsi, nez zbytecne si domyslet 🤗 ja zitra zacinam 8tt a jeste jsem nezvracela ale nekdy je mi fakt blbe😏 tak uvidime jestli to neprijde

misulkastrnadova
14. bře 2021

@kvetuska145 zkusím si test udělat zítra nebo dva dny ?

misulkastrnadova
14. bře 2021

@misulkastrnadova a právě předním měla MS do třetího měsíce

kvetuska145
15. bře 2021

@misulkastrnadova Zkus test rovnou 🙂

misulkastrnadova
22. bře 2021

@kvetuska145 dobré ráno. MS Jsem měla morálně. Akorát nevolnosti pořad mám. Teď mě do toho začali bolet i prsa. Dělala jsem si test a je negativní... Tak nevím co by to mohlo byt🙈🙈🙈

kvetuska145
22. bře 2021

@misulkastrnadova To mě mrzí, tak to přijde ms si myslím. Já to tak nekdy taky mívala, když jsme se snažili, všechny příznaky. Jestli ti už dlouho mešká ms, nebo ji máš nepravidelnou, tak skoč k dr, bud ti da vyvolávačku, a nebo mužeš dostat leky na upravu cyklu. Muže to být i cysta, ale není to života ohorzující, pokud tě šíleně nebolí břichom cysty se vetsinou vstrebají. Ale pokud se snažíte chvilku, tak bych to nechala být. Ono se říká že, když se žena rozhodne založit rodinu a pak se sleduje, tak vždycky se bud opozdí ms nebo je jiná. Držím palce. 🙂

misulkastrnadova
22. bře 2021

@kvetuska145 Ja pravd MS měla včera mi skončila... ale pravé že nevolnosti mám. Bolí mě prsa na zvracení mi právě je také noo. Stále nesmím kafe, čaj to je mi hned zle a cigarety mi nechutnaji

misulkastrnadova
17. dub 2021

Krásný dobrý večer, Mám pět dní zpoždění MS. teď jsem si udělala dva testy. A na jednom je čárka a na druhém ne.. mate s tím některá zkušenost? Děkuji

volnapet
17. dub 2021

@misulkastrnadova brala bych jako negativni.. 5 dni po ms bys musela mit carky jak..

misulkastrnadova
17. dub 2021

@volnapet dekuju