Test. Který těhu je nejlepší?
holky ktery je nejlepsi tehu test.dekuji za reakce😌
@ponny1987 mama test nebo sluníčko z tety 🙂
Ahojky holky, nevím do jaké skupiny by se to hodilo.. asi blba otázka 🙂 s přítelem se snažíme o miminko. A poslední čtyři dny mám ráno nevolnosti.co si dam jde ven hned, pila jsem každé ráno kafe a to také neudrzim v sobě jde to hned ven. Do toho mi hned přestali chutnat cigarety a je mi hned nevolno 🤮 za dva dny bych to měla dostat. Test jsem si ještě nedělala myslíte že se něco děje ? A mívám i nafouknute břicho. Děkuji za odpověď hezký den
@misulkastrnadova možné to je 🙂
@ponny1987 dekuji jste hodná
@misulkastrnadova myslim si, ze to bude tehotenstvi. Dej pk vedet co test🤗 drzim palce🥰
@kvetuska145 dekuju moc. Přítel si sám mysli ze jsme těhotná.. ale říkám mu až si to tolik nepouští k tělu aby pak nebyl zklamaný
@kvetuska145 u první dcerky jsem měla nevolnosti až 8tt Tak uvidíme nooo každé tehu je jiné
@misulkastrnadova test je nejlepsi, nez zbytecne si domyslet 🤗 ja zitra zacinam 8tt a jeste jsem nezvracela ale nekdy je mi fakt blbe😏 tak uvidime jestli to neprijde
@kvetuska145 zkusím si test udělat zítra nebo dva dny ?
@misulkastrnadova a právě předním měla MS do třetího měsíce
@misulkastrnadova Zkus test rovnou 🙂
@kvetuska145 dobré ráno. MS Jsem měla morálně. Akorát nevolnosti pořad mám. Teď mě do toho začali bolet i prsa. Dělala jsem si test a je negativní... Tak nevím co by to mohlo byt🙈🙈🙈
@misulkastrnadova To mě mrzí, tak to přijde ms si myslím. Já to tak nekdy taky mívala, když jsme se snažili, všechny příznaky. Jestli ti už dlouho mešká ms, nebo ji máš nepravidelnou, tak skoč k dr, bud ti da vyvolávačku, a nebo mužeš dostat leky na upravu cyklu. Muže to být i cysta, ale není to života ohorzující, pokud tě šíleně nebolí břichom cysty se vetsinou vstrebají. Ale pokud se snažíte chvilku, tak bych to nechala být. Ono se říká že, když se žena rozhodne založit rodinu a pak se sleduje, tak vždycky se bud opozdí ms nebo je jiná. Držím palce. 🙂
@kvetuska145 Ja pravd MS měla včera mi skončila... ale pravé že nevolnosti mám. Bolí mě prsa na zvracení mi právě je také noo. Stále nesmím kafe, čaj to je mi hned zle a cigarety mi nechutnaji
@misulkastrnadova brala bych jako negativni.. 5 dni po ms bys musela mit carky jak..
@volnapet dekuju

@ponny1987 já byla spokojena s testy dr.Max, nikdy neudelaly falesneho ducha a vzdy ukázaly, co mely 😉 A jsou s citlivosti 10, coz je taky fajn