Test Pepino. Pomůžete mi s vyhodnocením?
Ahoj holky, moc by mi pomohla rada jestli tam něco vidíte nebo ne🙏😇

Myslis ten digi s ukazatelem tydnu? Mohl by uz ukazat
Ja tam rozdil vidim pekny, ma fakt malo barviva pepino. To jestli to mas ze soboty, tak to bych digi klidne uz dnes udelala, jen bych 2-3h predtim nepila
@misha31 nevím přesně ale asi 20 dní po ovu měla být vyvolána ilinjekci ovitrelle který jsem si píchla v pátek v 9 večer 19.zari
@petriva ahaa, tak to by zas ta carka byla asi slaba na 20dpo, ale treba k ovu doslo az o nekolik dni dele. Jako na foto je videt, ze to sili, skoda, ze nemas tech testu vic
@petriva ahaa, tak to by zas ta carka byla asi slaba na 20dpo, ale treba k ovu doslo az o nekolik dni dele. Jako na foto je videt, ze to sili, skoda, ze nemas tech testu vic
@misha31 já vím 🫣 A ja mám málo vajíček proto nám to tolik nejde a roste mi pomalu asi i HCG taky. Chodíme do gennetu a teď jsme zkoušeli naplánovat právě styk. Tak taky jsem z toho taková na rozpacích co si mám myslet. Ms měla být v pondělí ale v neděli jsem krvacela jako když se riznes čistou krví ale večer pak už nic, tak jsem myslela že je to ms ale minulý týden jsem měla tušení tak jsem udělala test a tohle na mě vykouklo tak jsem byla v šoku že už asi nerozumím co se se mnou děje 🙆😅 ale prý se to může takhle stát tak nevím. Proto jsem sem šla pro radu 🙏
Hele pokud ti vyjde jeste pozitivni test, jdi radsi k dr, aby se prip vyloucilo mimodelozko radsi - skrz to krvaceni.

Vidim, Pepino ma malo barviva. Pokud je ten duch těhotenství, pak na Mamatestu by uz byla pekna carka