icon

Test Sluníčko: Je duch na testu falešný nebo skutečný?

mici88
5. únor 2025

Ahojte. Keďže na slovenskom koniku nemáme toľko príspevkov s testami slunicko vedeli by ste mi povedať prosím skúsenosti?
Mne kedysi test slunicko už spravil falošného ducha ale tento čo mám teraz sa mi zdá značne výraznejší .
Myslíte ,že je tam šanca ,alebo ďalší falošný duch? 🙂
Mám pár dní do ms,ale bolesť v bradavkách a tlak v podbrušku tak neviem priradiť či je to pms alebo možné tehotenstvo.

Test Sluníčko: Je duch na testu falešný nebo skutečný?
squezy
5. únor 2025

@mici88 každý test může být falešný,ale vypadá to podle mě dost nadějný. Počkej, až ti vynechá ms.

mici88
autor
5. únor 2025

@squezy Ďakujem veľmi pekne . Určite počkám. Bola som nedočkavá ,ale objednala som si aj inú značku preistotu a o pár dní spravím 🙂

reeeza
5. únor 2025

Tohle mi spíš než jako ryska příjde jako pozitivní tt 🙂 Ale bohužel tu už byly i případy kdy měly holky i silnější čárku a byl to falešňák. Chce to počkat, zítra pozítří by měla být čárka silnější 🙂

lencaa11
5. únor 2025

@mici88 vzala bych zítra jiný test pro potvrzení

mici88
autor
5. únor 2025

Ďakujem vám veľmi pekne 🙂

mici88
autor
6. únor 2025

Dnes nič🙂 pokiaľ nebude meškať menštruácia tak už sa ani testovať nebudem .

jeleron
22. pro 2025
@mici88

Dnes nič🙂 pokiaľ nebude meškať menštruácia tak už sa ani testovať nebudem .

@mici88 a ako to dopadlo skoda ze diskusie potom nedavaju odpoved kedze autor neodpise by ma to velmi zaujimala mam podobne niego ale po ocakavanej MS.

jeleron
Autor odpověď smazal
mici88
autor
6. led 2026
@jeleron

@mici88 a ako to dopadlo skoda ze diskusie potom nedavaju odpoved kedze autor neodpise by ma to velmi zaujimala mam podobne niego ale po ocakavanej MS.

@jeleron no písala som že ak nebude meškať ďalej menštruácia tak otestujem znovu takže menštruácia prišla. 🙂 Ale otehotnela som neskôr