icon

Testování těhotenství před očekávanou menstruací. Jaké máte zkušenosti?

monbonaa
17. srp 2025

Zdravím,všude čtu,že se jste některá testovala před termínem očekávané MS.
Já jsem dnes 6 dní před a tak přemýšlím zda to třeba za 2 dny nezkusit 🙂 Je někdo kdo měl třeba dušika a vyšlo to?
A kolik dní to bylo před očekáváno? 🙂
Když hodíte i foto testu budu rád 🙂

anonym_da7828
17. srp 2025

@monbonaa ano, ségra si udělala test před. A pozitivní byl, pak dostala menstruaci a prostě to odešlo s tím. Pak jim to dlouho nešlo, protože si vzala do hlavy, že neotěhotní, že má problémy atd. Až když si řekla, že to tak má být a nebude to řešit, tak se to povedlo.

Obě si myslíme, že kdyby tenkrát test neudělala, tak by prostě o ničem nevěděla a třeba další měsíc by otěhotněla. Nebyl by kolem toho takový stres, který si vytvořila v hlavě.

enikla
17. srp 2025

Ja testovala jeden den pred a byly uz dve silné čárky.
Testovala jsem předtím i několik dní předem a pak se byla jedině nasraná, že tam nic neni a nevěděla jsem, zda to neni moc brzo. 🫣

mackys
17. srp 2025

6 dní nebo i ty 4 dny před MS je na testování brzo. Ano, ukázat se něco může. Ale může to pak odejít s MS a ty budeš akorát zklamaná.
Já chápu, že je člověk netrpělivý a zvědavý, ale má smysl čekat. Navíc ovu může být později a pak to vychází jinak.
Pokud ale máš opravdu potřebu, zkus vydržet aspoň do dne, kdy má MS přijít a pak testuj. 🙂

lencaa11
17. srp 2025

@monbonaa 6 dní je brzo test bych udělala 2 dny před Ms nebo v den Ms

anpineapple
17. srp 2025

Já testovala často před MS. A těch 10 dní po ovulaci se mi u úspěšného těhu duch ukázal ❤️důležitější než kolik jsi před MS, je kolik dní jsi právě po ovulaci. A samozřejmě odejít to může tak jako tak, na to člověk musí být připraven. Ale on celý první trim je buď a nebo.