Testování. Zkoušet dál, nebo nechat být?
Testovala sem dnes 7dpo (nevím jistě kdy byla ale dle kalendáře 26.12 )a byla slaboučká druhá čárka, mám zkoušet dál nebo nechat alespoň týden a až pak ?
Zajímá mě jestli mám sledovat a zkoušet jestli se zesiluje nebo nechat být.
Před 3 dny sem měla bolesti jako při ms a píchání v pochvě jak kdyby jehličkou.
Tak co myslíte dámy ?
@lachtanice86 Četla si staré diskuze ? Úplně normálně dámy testovali a měli čárky a obzvlášť když nevěděli kdy byla přesně ovu
@lachtanice86
To je uplne marny 🙈
@sasanka772 spíše nez kdy byla ovu bych se řídila tím, kdy má dojít MS.
@veroniquecz Měla by 9.1 ale nejsme roboti a může dojít kdykoli 🙂
@ema90 Nekomentuj, když nechceš normálně odpovědět.
@sasanka772 Tak se drž starých diskuzí a neptej se, když se ti jiná odpověď nelíbí 🤦♀️
@mimi1004 Asi ano. Tam se člověk dozví více než teď, asi byli dříve dámy ohleduplnější.
@sasanka772 tak to ještě týden. Zkusila bych za 3 dny a jestli nic, tak počkat do termínu MS, to už bude jasné. A vždycky teda stejným testem, je mazec jaké jsou i ve stejné citlivosti rozdíly 😱
@sasanka772 Ono když tu máš každý týdne 20 stejných diskuzí o počůraných testech, jestli jsou už holky těhotné a ani si nezjistí hlavní zásady dělání těch testů je to těžké...Určitě počkej jestli MS přijde a až potom dělej test.
@veroniquecz Přesně tak, ještě týden do údajné ms. Ono právě i nekolik jiných ženských psalo, že to měli stejně jako já a druhý nebo třetí den už byl duch pěkně vidět. Jenže já si myslím, že ovu byla dříve. Měla sem zvláštní bolesti jako minule při ovu akorát ne 26. ale cca o 3 dny dříve.
@michaela666 Já se ptám poprvé..Jinak sem do teď pouze četla.
@sasanka772 no ono stejně nic jiného nezbyde než čekat. Držím pěsti 🍀
@sasanka772 nech to být, počkej aspoň ten týden. Nic lepšího ti nikdo neporadí. Nebo si můžeš nakoupit testy, týden lovit duchy a pak být zklamaná, až to odejde s menstruací.
@sasanka772 Jestli tam teď nějaký duch je, tak se to přes ms nemusí třeba ani udržet nebo potvrdit...zbytečně budeš zklamaná.
@sasanka772 Ohleduplnejsi v cem? V cem vam mame radit? V tom, ze si delate test sedm dni po ovulaci a cekate co? Ze cim vic zenskych vam rekne, ze to vypada nadejne, tim je vetsi sance na to, ze tehotenstvi bude prosperujici? Ja uz fakt nevim zensky...
Co chcete slyset? Ze to pichani v pochve a bolesti jako pri ms jsou priznak tehotenstvi?
Pokud uz ted mate na testu ducha, tak ok, ale co to dokazuje? Ms je daleko.
A takovych diskuzi je tu denne x. Nechapu, proc se kvuli tomu zakladaji nove.
Pak se sakrys divte, ze vam nejde otehotnet, kdyz takhle blbnete s testama, to ocividne uplne v pohode neni, takova honba za miminkem.
Samozrejme drzim palce, aby duch silil a bylo to prosperujici tehotenstvi, ale...
Vsak uvidite za par dni, ted nezbyva nic jinyho nez cekat a tezko vam nekdo rekne neco jinyho.
@sasanka772 duch v 7dpo je podle me dost nepravdepodobny pravdepodobne budes mit vice dni po ovu ☺️Kazdopadne kdyz uz jsi zacla testovta tak bych zkusila za dva dny zas jestli bude carka silit☺️
@michaelarousova Proto sem i psala, že si myslím že byla dříve. Byla sice hodně slaboučká ale snad tam zůstane 🙏..
@sasanka772 budu drzet palce🌸
@michaelarousova Ale zajímavé je, že už mám cca týden a půl bt 37-37,3 a zatím neklesla. Ještě týden do ms, tak uvidím. A test sem dělala až odpo kolem 16 hod tak i uvidím ráno a pak to zkusím až za týden
@sasanka772 no ale bt se drží nahoře od ovulace do ms. Tak tělo funguje
@sasanka772 navic duch 7dpo je fyziologicka blbost, tedy bud to neni duch ale ryska a nebo je to duch a ty nejsi 7dpo.
@sasanka772 tak pokud meris teplotu tak musis vedet kdy byla ovulace☺️
@sasanka772 další vec je, ze i kdyby nakrasno byl duch, tak do ms máš týden, to může klidně odejít s ms.. tedy moje rada netestovat 7dpo a pred ms je naprosto oprávněná a nechápu proč se ti to nezda
@sasanka772 navic, kdyz meris bt tak vis kdy byla ovulace. Kolikátý dpo tedy seš?
@lachtanice86 Já nevím jestli si četla komentáře ale měřím teprve týden a pár dní, neměřím celý měsíc. Takže to nemůžu vědět a navíc se v tom nevyznám. 😉 A taky sem psala, že nevím jestli byla vážně ovulace před týdnem, chtělo by to prvně číst. 🙂
Ne není to blbost, normálně to lze mít ducha 7dpo. Já sem se ptala na něco jiného
@sasanka772 skoda ze ai nezacla merit driv☺️Ted ti ty hodnoty nic nereknou☺️
@sasanka772 tak proc meris bt od půlky cyklu? To je k ničemu a psát tu ze mas nějaké hodnoty je tedy nevypovidajici. Vis vubec jak dlouho trvá cesta vajíčka do dělohy? A na tvou otázku jsem ti odpověděla v první odpovědi a to, ze mas testovat kdyz vynechá ms.
@sasanka772 Sedmy den po ovulaci opravdu duch byt nemuze, jelikoz vajicko neni ani uhnizdeno, tudiz zadna zvedajici se hladina hcg, kterou by i ten nejcitlivejsi test zaznamenal.
Pokud ma nejaka zena ducha 7dpo, tak to urcite nemuze byt sedm dni po ovulaci, coz znamena, ze si dotycna blbe ovulaci zmerila/urcila.
Za chvili tu budou zensky psat ze maji duchy paty den po ovulaci, az to dopracujem k tomu, ze budou pozitivni testy den po styku, ne? 😀🙈
A nemyslim to zle, jen mi tohle prijde smesny.
@ema90 Proto píšu, že zřejmě nebudu 7 dpo. Je to i v příspěvku, že si nejsem jistá.

@sasanka772 ze mas testovat až ti vynecha ms. A že testovat 7dpo je úplná blbost