icon

Uhnizďování nebo blížící se ms. Co myslíte?

26. led 2021

Ahoj prosím setkal jste se někdo ovulaci jsem měla 20.1 poznam ji výtok mám bolesti trochu v podbrisku.dnes celý den mě bolí podbrisek spíše k leve straně a teď jsem si vsimla trochu vytoku a malickeho spineni na papíru.ale jen malinko,myslite že by se mohlo mimi uhnizdovat nebo blížící se MS?mam 10dni do ms tak čekám zda dorazí ms.mimi vy jsme chtěli ale nějak se nesnažíme.nechci na to nějak tlačit a myslet zda to bude a vyjde.dekuji všem.prvni mimi už mám.

sudylichozrout
26. led 2021

Mas lutealni fazi 16 dnu? Kazdopadne kolem toho 6. dne po oplodneni se dostava delici se vajicko do delohy a zacina se zavrtavat, coz muze zpusobit i drobne spineni ci mirne a kratkodobe krvaceni. Takze drzim palce 🙂

themuffin
26. led 2021

Já měla ovulaci buď 13. nebo 18. a dnes když jsem kontrolovala čípek, tak hlen už s krví.. Připisovala bych to blížící se ms.

autor
26. led 2021

@themuffin myslíš už tak brzy 10dni před MS? Asi jo no při me smule

gracelove
27. led 2021

Je to brzo mi přijde, ale pro svůj klid a zaměstnáni mozku klidně testněte 🙂 Nakonec mně by paradoxně udělalo radost i biochemické těhotenství. Jakože uvidím 2 čárky, případně ověřím hcg a že nejde o nějakou cystu apod, ale i když to odejde s MS, budu vědět, že už se nám to dokázalo někdy spojit. A že příště to určitě vyjde. Nikdy bohužel nic takového... Přeji mnoho štěstí🙂