Utrogestan po zamlklém těhotenství
Ahoj holky, pred 3 mesici jsem mela ZT v 9tt. Vzdy jsem mivala spineni pred MS cca 4 dny. Doktor rikal,ze nedostatek progesteronu mohl i nemusel znamenat ZT. Po revizi 3 cykly zadne spineni,ted uz to zas zacalo,opet 4 dny. Na kontrole mi ted dr. predepsal Utrogestan od 17-27 dne cyklu, s tim,ze pokud se zadari,mam ho brat pro jistotu dal. Posledne se ale tehu ukazalo asi az 30 den. Pokud bych ale znovu otehotnela,tak 27.dne se nemusi nic ukazat,budu tedy 3 dny bez. A spravne po vysazeni muze prijit MS a ja tim muzu zpusobit potize ? Nebo radeji nasadit az kdyz bude test poztivni ? Doktora jsem se nezeptala,napadli me az dnes. A on ma ted tyden dovolenou,tak nevim jestli mam nasadit ten 17. den. Moje ZT bylo od 5tt se spinenim, plod se vyvijel do 9tt,pak uz nic. Diky moc
@cinam diky 🙂. A tys mela nejake obtize ? Ovulaci merim,bejva 14-16 den. Kdyby se posunula vezmu pozdeji i Utrogestan. Ja predtim dostala taky az v 6tt, samozrejme nevim jestli k ZT doslo kvuli nedostatku progesteronu,ale dr.rikal, ze zkusit to muzem,ze to neublizi a kdyby to bylo tim,tak pomuze