Vidiny a přání: Co si přát vidět duchy?
Ja uz z toho mám vidiny jak moc bych si přála vidět aspoň toho ducha

@sangina jsem 6den po ET a nevím jestli je brzy nebo z toho nic nebude
zkus vydržet...vše chce čas....myslim že je brzo,než se eventualně uchytí a začne vylučovat HCG ..tak bych test zkusila tak 9 dni po zavedení
neco trosicku tam je- mozna by byla lepsi normalni fotka nez cb
Hoď foto v originále....
Nic nevidim (aspoň na fotce),ale 6 dni po je moc brzo.Chapu že to nejde vydržet ale vydrž.
Ja tam ducha vidim- zkusila bych zitra znovu .. lepsi po zitri, ale ja osobne bych to nevydrzela…
Po Ketu jsem měla pozitivní test až 9.den od zavedení. A to byl sotva znatelný, a ještě k tomu po limitu. Další den se mi slabý dusík objevil už v limitu.
Něco vidím, ale může to být samozřejmě jen ryska. Vydrž a otestuj znova
Dle embryoložky, může trvat embryu až 4 dny než se zahnízdí.. a teprve pár dní po tom může být v těle dost HCG aby něco ukázal test.. počkej pár dní a uvidíš....
Možná tam nějaký náznak je zkus zítra nebo pozítří 😊 ale muže být něco až později. při prvním KET jsem měla skoro neviditelného dušíka 7. Den
Ahojky něco vidím možná se ti hcg vyplavuje pomaleji 6 dni po transferu už duchové určitě jsou pokud zo bylo 5 denní embryo byla bys 11 dni po oplození, a dusíka na testu vidím. Držím palce
6 dní po et je brzo... Já měla velmi slabě pozitivní TT po zavedení 3 denních embrií zhruba 9 den a to byla dvojčata, takže při jednom může být ještě později
@europa00 u tebe vidim naprosto krásne moc gratuluji 🍀❤️
Teď jsem měla 6.den po KET maličkého dušíka, ale poprvé 7. Den a světlejšího než teď. 6 dní je ještě brzo na nějaké závěry… u nás v centru se chodí až 14 po KET tak určitě ví proč , tak zkus později ještě 😊 držím palce
Vidím 🙂 hodně štěstí 🙏🍀
Vem jen jednu značku na testovani ale tady už jde něco vidět💕
@l01991 prave ze jsem ten ze včera měla poslední ale už budu testovat s tímhle je to konkrétně sluníčko
Super,držim palce💕
Tady už to jde hezky vidět držím palce ať sili 😍
vidím..něco jako čárku..držím palce
A jaký test jste měla ten první ? Některé testy mají málo barviva a tím pádem je čárka mnoheeem slabší . Zrovna u Dr. Maxe má málo barviva a čárky jsou sotva viditelné narozdíl od mama testu

nepotěším ..nic nevidím...pokud je podezdření na miminko osobně bych test zopakovala za dva dny