Vidíte na těhotenském testu ducha 11. den po ovulaci?
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jestli taky vidíte ducha nebo už blázím jsem 11DPO test byl dopoledne ale ne úplně z ranní moče. Je tu někdo kdo to měl taky tak a vyšlo to ?

@diasy2023 a proč by jsi měla mít nějaké příznaky? HCG teprve začíná růst. Příznaky ani být žádné nemusí.
Děkuji za odpovědi tak uvidíme ta pár dní co z toho bude 😊
Mamatesty duchuju. Testuj dalej ci bude ciarka silnejsia. Drzim palce 🍀
tenkrát jsem měla takového ducha 10DPO, cyklus 26 dní, ovulka mi vycházela 9-11 den ( potvrzeno UZ) , takže ano, je to možné a držím pěsti. u nás to vyšlo 🙂A příznaky žádné, to tak od 5. týdne až...
@diasy2023 měla jsem také tak , gratuluji 🍀
Tak doufám že bude sílit děkuji za odpovědi holky 🙂
Tak nic bohužel pokud něco bylo tak to odešlo tak snad se poštěstí příště 😊
něco tam je , zkuste další ve čtvrtek ráno
@eleanora00 je tam duch 👻🍀
@eleanora00 zatím nic
Ahoj holky, obnovují diskuzi. Mám 2 dny před MS,ale začaly mě bolet prsa. Zkusila jsem dva testy z mamatestu. Jeden byl tam jen 8 vteřin ( nevydržela jsem🙈) druhý ze stejného vzorku jen tam byl těch 15 vteřin dle návodu. Obě čárky naběhly hned,ale všude čtu ,že mamatest to dělá. I takové čárky dělá falešné?
@alca99 ahoj. Stalo se mi,že jsem měla stejného ducha, šel i vyfotit a nakonec z toho nic nebylo. Ale taky jsem mela to samé 4 dny přes ms a pak testovala další den a bylo to silnější. Takže zatím 50 na 50. Další test ti napoví víc🙂
@alca99 měla jsem a nic
@anonymmm88 také jsem to měla stejně ,několikrát z toho nic nebylo a jednou sílil jak má ,zkusila bych jinou značku

@diasy2023 jo asi tisíc uživatelek koníka 😅já měla ducha od 9 dne po ovu