tak vlaštovičky moje, šup sem 🙂
Ahoj holky,
Kačko děkuju, jsi moje ochranitelka 😵 😀
včera od deseti asi do půl jedný jsem měla poslíčky co 12 minut,ale pak jsem to krásně zaspala a spala skoro do devíti. Už druhý den za sebou se mi opravdu krásně spalo....asi nabírám síly a zítre můžu jít na to 😀
Farmi hezky si užijte kino, u nás je tak polojasno.
Nevím co budeme dělat, ale po obědě něco podnikneme.
Ba tak že taky klidná noc...no kdy my porodíme? 😅 😀
Marti, jasňačka 😵 Ještě se dnes v klidu vyspi a pak už to nech na Natálce 😉 Ani nevíš, jak se na sms od Tebe těším a na fotečky 😉
Ahojík holky🙂
Mar .. poslíčci... takže trénuješ chuďátko... taky se moc těším na fotečky... to bude určo papulka krásná, malá modééélka🙂))
ahojky holky
přeju krásné nedělní odpoledne 😵 😵
EVIČKO-tobě chci moc poděkovat za tip na fotky 😉 manžel mi ten zoner stáhnul celé ráno si hraju s fotáčkem a s tím programem 😀 😀 je to skvělé 😵 😵 budu mít fotky i takové a a ne od profi 😉
na konci těhu uajdeme do ateliéru ale i tohle domací focení je skvělé 😵 😵 moc děkuji jsi zlatíčko!!!!
https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...
evi ukázka 😀 😀 raději bez obličeje 😀
Mury, ty si taky kočka. Jste holky šikovný, já jsem nějak líná si vyfotit bříško i jen tak 😝
Právě jsem natřela další tři pole plotu a radši si chvilku odpočnu, šíleně mě začaly bolet nohy. A Táďa začal protestovat kopáním.
kači no jo focení je moje vášen 😵 😵 chci se tomu fakt začít věnovat a třeba jednou ten ateliér 😅 😕 😕
baráček na to je prostory také 😀 ale to jsou asi jen sny 😝 😝
já s ei ráda fotím ale manža mojí vášen nesdílí 😝 😀
jinak tadeášek kope kope 😵 to je krásné to te mlj luump dneska také 😵
krásnou neděli vlaštovičky,
koukám že mar už trápí poslíčci, no snad Natálka na pana doktora počká 😉 😉 😉
farmi, jak psala Kačenka, do třetice všeho dobrého 🙂 🙂 🙂 určo to není tvoje vina 😉
mury, krása, jsi šikulka, moc ti to sluší 😉 😉 🙂
Mury, já se strašně nerada fotím, ale na Táďovi se snad vyřádím. Jen škoda, že máme úpně obyč foťák, se zrcadlovkou by to bylo něco.
Táďa poslední dva, tři dny o sobě dává nádherně vědět a mě to krásně uklidňuje. Jen škoda, že manža pořád tvrdí, že to necítí 😖
Dneska jsem vyhrála manžovi takovouhle hračičku do baráku k narozeninám. Tak si myslím, že z toho bude mít snad radost. Já mám už teď.
Holky, obě jste kočky. Já si takovou fotečku dovolit nemůžu se svojí celulitidou 😝 😔
kači,
tak to tomášek včera kopal manželovi na zakázku, počkej dva týdny a nepůjde to necítit 😀 😀 😀 😀
my dostali foťák jako svatební dar, ale je to takové něco mezi, zrcadlovka to není, ale má 10megové rozlišení, což už jde. Ale co mám já kapesní sony, tak i když má 7megové rozlišení, tak fotí mnohem hůř...
kači kuš s celulitidou to by se upravilo žehličkou vid Evi 😀 ??
no jo zrcadlovka to je fakt o ničem jiném ale ta práce naučit se sní 😝 😝 do toho se mi nechce 😝
kači neboj manža to ucítí 😵 nám s evčéra povedlo že tam dal manžel ruku a bum taková rána úplně s elekl a říkal že takovou ránu nečekal 😀 on cítil jen to jemné a ted tohle 😀
a manžel bude mít radost určitě 😉 😉
evi děkuju to je díky tobě!!! 😉
Evi, já mám taky kapesního olympuse, taky 7megového a je to prostě nic moc 😖 Třeba se rozhoupu a nakonec si nějakou zrcadlovkou radost udělám.
Někdy mám pocit, že je manža na takové věci necita, ale až to bude vidět na bříšku, tak se snad přestane vymlouvat 😀
kači,
to se všechno dá upravit, věř mi 😀 😀 😀 😀
klidně ti nějákou upravím, až se vyfotíš, proč myslíš, že jsem po včerejším retušování šla na crossa cvičit 😀 😝
alespoň že bříško je pevné a kulaté, zadek je na tom hůř 😀 😀 😀
😀 Mury, kéž by to ta žehlička zvládla ve skutečnosti 😀 To by bylo něco 😉
holyk vy jste prdlé 😀
jste obě hezké a hubené co řešíte 😕 😕
mury,
přesně tak, co nespraví žehlička, spraví klonovací razítko 😀 😀
kači,
do starého domu vodováhu? no nevím, jestli najde rovnou hranu 😀 😀 😀
mury,
hele, to jen dokazuje, že máme houby starosti, to je luxus řešit blbinky 😀 😉
klonovací razítko 😕 to je také na úpravu 😀 😀 hele k tobě budu chodit na kurz 😀 😀
Evi, tak až najdu odvahu, tak se nechám od manži vyfotit, a kdyžtak ráda tvé nabídky využiji. Já mám ze cvičení strach. Nechci Tadíkovi ublížit. Na velkém ultrazvku se chci dr. zeptat na těhu cvičení a začala bych ráda chodit.
Mury, to bývávalo 😀
kači,
já teda nevím, ale když mi do práce chodily ty dámičky s vyspravenými obličeji (botox, lifting a tak), tak radši stárnout s grácií... je to děsné, být jak maska 😝
Evi, a jak jsme za ten luxus šťastné a vděčné, viď.
S tou vodováhou to je taktika. Uvidí tu hrůzu na vlastní oči a víc se zamyslí nad novým baráčkem 😀 Ale pssst, je to tajné 😎
kači já si to myslela že je to taktika 😀 😀 ale nechtěla jsme to psát 😅 šikulka vážně 😎
Evi, to určitě, do toho bych nikdy nešla, jen mě štve ta celulitida a po porodu Natálky se to hodně zhoršilo, ale věřím, že až za Táďou budu běhat, tak kila půjdou dolu 😉
Mury, však to sama určitě znáš 😉 🙂
kači, jasan, to já ráda...
mury, tím razítkem když podržíš ctrl a najedeš myší, tak se označí pločka, kterou když posuneš myš a dáš enter, tak se zkopíruje na to místo. takže tím třeba vygumuješ ramínko od podprdy a podobně 😀 😀 😀 i když ono je to těžké trefit přesně odstín, aby to nebylo videt, jde jak co
kači právě že znám 😀 😀
na manžela zapůsobilo když jsme mu řekla že až se mimi narodí a nebudem odstěhovaný jeho ostuda že to nezvládl 😅 a jak maká 😀 😀
Koukám, že asi taky začnu Zoner studovat 😉
Mury, chytrá si žena 😵
Já usoudila, že je lepší, než každý den skuhrat a stěžovat si, ať si na to příjde sám a sám si to přeměří a zjistí 😉 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A na co jdete. My taky uvažovali o cinestaru v HK, ale nevím na co jít. Já zase půjdu vařit 😵