icon

Vlaštovičky se rozrůstají

evanek77
18. kvě 2009

tak vlaštovičky moje, šup sem 🙂

strouzek
7. pro 2009

jaspi tak to já jsem kompotová až moc, každý víkend sežeru celou skleničku zavařených třešní nebo švestek, miluju i kompot z dýně.

papua
7. pro 2009

holky pa moje zlate, idem, tak zajtra!

tercie
7. pro 2009

Holky díky za pochvalu 🙂

Papu taky bych radši volila dát peníze a mít klidný svátky. A já věřím, že vám to dobře dopadne 😉

Tak jsem si otevřela švestkovej kompot no, když tu tak o tom mluvíte 🙂

Jaspi na anděly nekoukej, je to strašně smutný, já tam po potratu byla taky, ale neměla jsem na to sílu...

tercie
7. pro 2009

strouži já jeden čas zbožňovala kompot z broskví 😉

jaspina
7. pro 2009

Papua tak to radši dřív, ať máte klidného Ježíška všichni 3 😉
Terci já bych tam schválně nešla, ale hledala jsem na netu nějaký hezký obrázek andělíčka a hodilo mě to tam.. Chtěla jsem ten obrázek nechat dát mamce na hrnek - ona je totiž sbírá.. Andílky v jakékoli podobě. Ale nic takového jsem nenašla..
Ale mám parádní obrázek človíčka - z večerníčku a toho bych chtěla na hrnek pro Jarka 😉 Já se mu vždycky směju, když je vyslečený, že vypadá jak človíček - takový vlasatý a chlupatý 😀 Tak bych chtěla na hrnek nechat natisknout jeho jméno a pod to obrázek človíčka. Ale chtěla bych jen ten obrys - žádné barevné.. Třeba jen bílého na černý hrnek.. ale nevím, jestli mi to někde udělají - všude přenesou celý obrázek v rámečku a ten rámeček nechci.. Tak uvidím jestli někde pořídím 😉

tercie
7. pro 2009

Jaspi to je skvělej nápad 😀 A nešlo by toho obrázka nějak v pc upravit aby byl jen černobílej? 😉

Holky metu na poštu, zatím, ještě přijdu 😉

dracekmracek
7. pro 2009

Tak jsme zdraví jako rybičky,malej pana doktora počůral 😅 ještě spinká v kočárku a Jirka dělá špagety 🙂 pan doktor říkal že po těch kloboučkách laktace ustane,ať to zkusíme bez nich,ale pak mi prostě krvácí.Mám dávat příkrm podle toho jak malinkej bude chtít a neřídit se tím doporučeným množstvím.Ale včera měl 3400 a dneska po krmení 3500.

Terci Lukášek zdraví Lukáška 😀

jaspina
7. pro 2009

Kači to je super, že jste zdraví. Písnu ti IP ..

Tercie já mám jen obrys toho človíčka - černým fixem na bílém papíře - jde o to, jak by to přenesli.. Jestli musí být pozadí nebo ne..

jaspina
7. pro 2009

Letím domů, pááá

drmracek
7. pro 2009

Jsem zde poprvé a jmenuji se Dr. Mráček. Když tu je dracek mracek proč by tu nemohla být alex. Dracek taky stíhá a jednou rukou diskutuje a druhou odstříkává.

strouzek
7. pro 2009

ježiš tady se někdo nudí co??bez komentáře 😎

drmracek
7. pro 2009

To né, baví se. 😀

mar26
7. pro 2009

drmracek ufff nechcete vynechat naši diskuzi? Myslím,že dva nicky z jednoho PC koník nedovoluje,pokud se nepožádá o bloknutí původího nicku,tak asi budeme muset upozorvnit adminy
proč by nešlo jednou odstříkávat a druhou psát?

drmracek
7. pro 2009

no hlásit by se to mělo. 😕

vlastovka385
7. pro 2009

Katy, co se týče těch kloboučků, kámoška s nima odkojila syna do roka, takže by to laktaci zastavit nemělo.

Jinak některý lidi nechápu, o co jim jde.

strouzek
7. pro 2009

bože bože já bych chtěla mít tolik času a hlavně tolik drzosti jako někteří lidi tady. 😠 lézt někam kde o něho nikdo nestojí to fakt musí být osobnost 🙄 prej se katuška ukazuje jo? no jasně a to vaše vystupování je asi co že? mě už kolikrát někdo napsal pomluvu nebo upozornění na někoho z diskuze ale do IP, pak to beru a donutí mě to zamyslet se ale psát veřejně urážky, měnit si nicky, IQ tykve co? právě proto nebude nikdo věřit těmto blábolům a tím víc si říkám jak je ta naše katuška super holka a chudák když má za zadkem takové lidi. 😠
a co se kojení a psaní atd. týká tak my holky z vlaštovek zvládáme všecko páč jsme nejlepší 😎

mar26
7. pro 2009

stroužku jsi na to kápla 😉

dracekmracek
7. pro 2009

vlastovko děkuju já si to taky nemyslím,doporučili mi to v motole.tak to budu řešit tak a mlíčko sbírat odsávačkou....bobinka pořád spinká je sladkej.

holky já se tak těším na ty vaše miminka,za chvilku budeme všechny maminky 😵

co ta kačí?

strouzek
7. pro 2009

dráčku ty kloboučky určo mlíčko nezastaví, to by se přece nedoporučovali a bylo by to obecně mezi maminama z koně známý, vím že je používá hrozně moc holčin a jak dlouho a mlíčka mají plno akorát nemaj konečně bolavé bradavky.

dráčku já se taky těšííím akorát si furt říkám co s tím mimišem budu dělat, mě to furt nedochází že tu malá bude cobydup 😀

kackark
7. pro 2009

Ahojky holky, jsem tu 😵
On prostě Táďa je ukázkové mimi, co čeká na termín 😅 Ještě jsem dožehlovala, atd. Ale upřímně doufám, že si mě tam zítra nechají, protože ty otoky jsou čím dál horší a taky mě začíná brát dost hlava 😒 Tak budu radši dobrovolně pod kontrolou.

Jinak jste toho popsaly dnes strašně moc 😕

A k tomu co se tu dělo (záměřně minulý čas) řeknu jen tolik. Tohle téma je pro holky, které neměly (nemají) k miminku nejjednodušší cestu, takže jestli se nám chceš drmracku s něčím svěřit, tak směle do toho, jinak tu nemáš co dělat. A ikdyby si Kačka vymyslela úplně všechno, je jen a jen naše věc (hloupost) co jí věříme (nevěříme). Takže buďte tak hodní a nechte náš úsudek na nás. Děkuji za všechny vlaštovky. A budu ráda, když budou nadále přispívat jen lidičky, co to myslí dobře, potřebují pomoc, podporu, atd. O ničem jiném tahle diskuze není.

dracekmracek
7. pro 2009

Kačenko to je lumpík 🙂 jestli máš ty otoky tak by si tě tam měli nechat teda 😒 neboj já taky myslela že to bude nekonečný a nakonec malinký překvapil.

strouzku neboj ono to přijde samo já byla včera taky taková mimo doma,navíc jsme měli v porodnici v postýlce ten monitor dechu a doma ho nemám,ale malinký dýchá docela nahlas a škytá jako v bříšku.

už mi tu prdánkuje musím ho vzbudit,spinká celou dobu 😀

kackark
7. pro 2009

Otoky mám horší už tři týdny a neřeší to. Mám spíš strach z toho tlaku, že tak kolísá 😖 Když já se nebojím o sebe, ale o prcka, prostě to tomu dr. zítra takhle řeknu a uvidíme. A nakonec se mnou přeci jen jede manža, protože má prý o nás strach.

strouzek
7. pro 2009

ahoj Kači Tadík asi čeká na vánoce 😀

dracekmracek
7. pro 2009

kačenko to tě chápu taky mi nešlo o mně ale o něj,něco sis prožila a máš na to právo.já myslím že si tě tam opravdu nechají hlavně nám dej vědět 😉

evanek77
autor
7. pro 2009

ahoj,
jdu nakouknout a pozdravit 🙂
dáčku, znova gratuluji 😉, krásná fotečka 🙂

sarlotta
7. pro 2009

Ahojík holky🙂
Kači držím všechny palečky🙂
Evičko jak se máte s Tomáškem🙂)) určitě báječně 😎

evanek77
autor
7. pro 2009

šarlotko,
jsme unavení a šťastní, nebo spíš šťastní a unavení 🙂 🙂 🙂
vůbec nestíhám dočítat, jsme byli na víkend u tchánovečků a dneska v brně vyřídit papíry od rodného listu po porodné a trvalý pobyt a jsme hotovíííí, sice všude na úřadech byli milí, ale malej ještě cestování a všechno okolo nezvládá, tak to proplakal...
moc se těším na kačku, kdy už zahlásí, že tádík spěchá na svět 😉 😉 😉 😉

sarlotta
7. pro 2009

evičko, i já🙂)) mám malého doma a taky se nenudím ... jen nakukuju průběžně🙂))

evanek77
autor
7. pro 2009

no jo, mamky mají míń času 😉 😉 😉 ale ono se to poddá, já si s malým najdu režim a pak mě tu máte zpět 🙂

sarlotta
7. pro 2009

🙂 no jo, vychytáš spinkání a pak tu s náma budeš kafíčkovat🙂)) Musím říct, že nejlepší to bylo kolem 18měs-to malý spinkával po obědě i 4hodiny🙂))) Předtím jsem jen jezdila s kočárem, kojila, přebalovala a přemýšlela co to má za senzor, že se vzbudí přesně když si sednu od nějaké práce🙂))

Strana