Začínám se snažit o miminko. Jaké jsou příznaky těhotenství?
Ahoj,
z čistého zájmu k diskuzi si ráda přečtu vaše zkušenosti když jste se snažili o mimco a čekali jste jak to vše dopadne takže klidně pište příznaky nebo I jak dopadly testy atak. Opravdu mě to zajímá neboť příští měsíc se s přítelem chceme začít snažit a proto mě vlastně zajímá každý komentář 😄. A abych se i já s něčím přidala do diskuze tak 3.7 byla ovulace nevím to jistě ale podle mobilní aplikace prý ano a většinou jsem ji tak i pociťovala. Ten den jsem na pritele večer (skocila) a nejspíše pozdě slezla to víme oba😄. I když chceme začít se snažit až příští měsíc tak si říkám ono je to už jedno jestli teď nebo až za měsíc. Každopádně mě stále píchá v levém boku už asi 3 dny a včerejší jízda na kole po terénu stala za to. Co díra to píchnuti. Celou pánev mám nějakou ztuhnutou kde co mě v podbirsku bolí ani to nedokážu popsat cítím prostě každý ohyb. Kromě toho kola je to snesitelny (nekolikrat do tydne cvicim rehabilitacni cviky na stred tela a nohy, nekolikrat do tydne silovy trenink a take kardio.) Takže se divím že mám pánev zatuhnutou nebo mi to přijde. No je to divné ale pms mi vždy začíná bolesti prsou a to teď vůbec nepřichází. Byli schopný bolet i 10 dní před menstruaci a teď mám
menstruaci dostat až za 7 dní. A vím že je brzo ale tím že jsem neskutečně zvědavý člověk tak jsem ten Testik absolvovala včera 😄. Neberu ho absolutně vážně opravdu jsem si říkala tak schválně co to da😅 to co vidíte na fotkách pak zmizelo do 1 minuty.

O prvni jsme se snazili 6 let. A svete div se nehrablo mi z toho. Za tu dobu jsem si udelala 2 testy pri tydennim spozdeni a vzdy (bez dotazovani verejnosti) jsem dolazala vyhodnotit zda jde o pozitivni nebo negativny test. Ovulacni test jsem nikdy nedelala ani nemerila bazalku. Preskocilo by mi.
Priznaky byli pri obou tehotenstvich stejne. Silena unava, pak mirne nevolnosti. Obe tehotenstvi byli relativne pohodove, nastesti.
@ileni přesně 😄 moc brzo na tohle vše. Tak si říkám asi třeba zánět mocaku.
Škoda, že tady na tohle téma není asi bilión diskuzí, kde by sis na to téma mohla číst od rána do večera, takže je potřeba zakládat další a další a další...🙄
@nektarinka123 mě málem hráblo😂 ale úplně jinak. Protože jsem si řekla, tak přestaneme se už chránit, ono to bude nějakou dobu trvat, tak za 3 měsíce nebo za půl roku by těhotenství mohlo vyjít.... No a vyšlo asi na první dobrou. Ne úplně pravidelný cyklus jsem moc neřešila, takže pak mi jednou cvaklo, že mám už asi 2 až 3 týdny zpoždění, udělala jsem si test, a bylo to tam. Nástup na mateřskou mi vyšel těsně před koncem prac.smlouvy na dobu určitou, takže plánované prodloužení, nebo i doba neurčitá, to jaksi padlo🙄😅 Jinak žádná únava, žádné nevolnosti, nic. Těhotenství jsem začala tak nějak registrovat až kolem 6.měsíce, kdy mi trošku začlo růst bříško, a pak kolem 8.měsíce jsem se už zadýchávala při svižnější chůzi do kopce, a také břicho už mi občas celkem i překáželo😅 Druhé těhoteství jsem měla také hodně podobně pohodové.
@martik1224 6 dní je brzo a čárka je pryc počkala bych na datum Ms
Ahoj holky. Zitra jdu na gyndu, planovana preventivka a tento mesic jsme se zacali snazit o mimco. Beru Duphaston na upravu cyklu uz asi 2-3 roky. Ovulka byla pravdepodobne podle hlenu 5… vcera test negativni, bylo mi fakt blbe, tak jsem to zkusila. Tri dny jsem lehce spinila, dnes bily vytok… Jen to chci s nekym sdilet.

@martik1224 ses 6 dní po sexu, ovulaci nevíš, na aplikaci se nedá spoléhat, k uhnízdění dochází 8-10 DPO....takže opravdu brzo