Zázračné vitamíny na podporu početí: Co pomáhá?
Zdravím dámy, můžete mi poradit prosím nějaké zázračné vitamíny na početí? 🙏🏻 Snažíme se s přítelem 2,5 roku a začínám být zoufalá. Před 4 roky se to povedlo ale bohužel samovolný potrat a od té doby stále nic. Přes doktory to řešit zatím nechci nebo spíš mám strach co bych uslyšela. Každopádně gynekoložka řekla že je vše v pořádku takže už vážně nevím kde by byl problém. Hlídám si ovulaci a plodné dny. Akorát mám problém, pokaždé když se přítel do mě 💦, ihned mám infekci řešila jsem to už přes antibiotika a různé mastičky a nic nezabralo. Ihned se to vrátilo, máte některá zkušenosti a víte co s tím 🙏🏻? Jestli to třeba není ten problém že mé tělo to prostě nepřijímá. Budu ráda za veškeré rady ❤️
@terezka8967 poslala bych chlapa na vyšetření i skrze bakterie atd ..a sebe taky pokud máte po sexu zánět něco je špatně
@lencaa11 no doktorka mi řekla že mám vysoké Ph a že je možné že se s přítelem prostě nesneseme. Byla jsem u doktorky tento rok tak 10x a pokaždé mi řekla že je vše v pořádku ale mě to nepříjde normalní asi to chce někoho jiného. A ohledně přítele to vyšetreni dobry napad
@uzivatelkapetra To já vím, jen zatím jsem ještě chtěla zkusit přírodní cestu. Na vyšetření se chystám do pronatalu. Cetla jsem na jejich strankach o imunologii a že to řeší právě umělým oplodnění v nějaké fázi. Pritel si delal testy a spermie ma aktivní. Tak prave se ptam na vitaminy jestli treba nekomu pomohli dostat do tela to potrebne a tak
@terezka8967 to může bejt právě buď že on může mít nějakou bakterií ,hodně teď se řeší chlamidie ,různé jiné infekce atd...imunita vaše na to reaguje chtělo by to změnu lékaře a pořádne vyšetření vás obou komplet ...
@lencaa11 dobre , dekuji moc zamerime se na to
@terezka8967 to vypadá na imunologii ze mas protilátky proti spermiím a poroto se tělo bráni tak jak se bráni
@wladimira No jak to tak vypada tak vitaminy mi budou naprd a budu to muset resit vazneji🙂
Po dvou letech žádný vitaminy nic nepomůže.
Vám pomuze už jen centrum asistovane reprodukce. Proč nikam nechodite?
Z toho co píšeš je jasné alergie na sperma. Jděte co car, pokud je to jediný problém budeš rychle těhotná.
Pokud se snažíte takovou dobu tak už to prostě řešte s odborníky. Nebo se nechte ovládnout strachem z toho co vám diagnostikují ale jen tím defakto ztrácíte drahocený čas.
Navíc je to třeba neopodstatněný strach, jen vaše domněnky, třeba na příčinu ani nepříjdou a budete oba v pořádku...i v tom případě je třeba se obrátit na pomoc odborníků 🤷♀️
Nebo na příčinu příjdou a bude třeba prostě jednat dle výsledků. Je lepší vědět na čem jste nemyslíš??? 🤷♀️
Myslím že v životě celkově se vyplácí čelit strachu zpříma než před ním utíkat a zavírat oči...
Jeste muzes zkusit uvolneni panevniho dna pres konecnik - rozhybani kostrce, pry to take hodne pomaha… drzim palce
@terezka8967 4 roky je hodně dlouhá doba, to bych šla někam do CARu se nechat vyšetřit. Koneckonců navrhovanou léčbu můžeš odmítnout, ale budeš vědět, co ti je.

@terezka8967 zázraky od vitamínů nečekej. Nestačí jen vědět, že máš ovulaci. Chlap by si měl v první řadě nechat udělat spermiogram. Možná máš imunologický problém.
Není to vše hned na umělé oplodnění, jej rozšířená vyšetření, ať se ví, kde je problém.