Zkušenosti s bylinnými tinkturami na PCOS a plodnost
Zdravím, chtěla jsem se zeptat zda tady nemáte některé z vás zkušenosti s bylinnými tinktury ?
Momentálně jsem si objednala Drmek, jeřába ptačího a nějako tinkturu na cysty.
Mám PCOS tam bych to chtěla srovnat, snažíme se o mimi, jinak ještě beru inofolic a duphaston. Děkuji za zkušenosti
@levandule_k
Já Fb nemám ale děkuji za typ
tak hledej pořádně🙂
https://www.bylinkyprovsechny.cz/poradna/syndro...
Ahoj, já se bylinkami zabivam, vyrábím maste, tinktury atd...
Všeobecně ti řeknu, že to funguje.
Ale pokud by si chtěla vědět zda to bude fungovat i tobě, to ti člověk jen tak neřekne. Na každého člověka působí něco jiného tak jako někomu zabírá Ibalgin a jinému zase ibuprofen. Jedno a ta samá účinná látka ale jiný postup výroby... Souvisí s tím řadu věcí. Já dělám obvyklé tinktury na míru pro daného člověka. Ten web je super, ale také je to všeobecný. Na různé potíže je x bylin. Jelikož komu nezabere ta zabere jiná. Je to taky tak trochu cesta na dlouhou trať.
Na deprese existuje taky mnoho atlntidepresiv a nékaždému zaberou ty stejný, ale musí se to zkoušet. To samé platí u bylin

Já čerpám info o bylinkách z fb skupiny Bylinky pro všechny, stejnojmeného webu. Tam je i poradna. Když ji prohledáš, možná najdeš odpověď na svou otázku.
Mně na PCOS pomohl kontryhel a možná i máta. Někde jsem četla, že dělali pokus na krysách a u nich snižovala hladinu testosteronu. Já ji občas pila. Zároveň bych se podívala na psychosomatiku.
Pozor ať to nepřekombinuješ.