Zkušenosti s testy Pepino: Stínek nebo falešný duch?
Ahoj holky jaká je vaše zkušenost s tt pepino ? Já si jo delalala ve 4 hod ráno byl tam stinek v 7 se vybavil takto. Nedávám tomu moc naději ale ze by ? Normálně duchy nemivam. Tento cyklus bez pms ani prsa nebolí. Tak týden zpět pobolivani levého vaječníku a začala jsem mít výtok z bradavek. A dnes na me vykouzlí toto. Zitra ráno zkusím i jiný test.

Zkus jiný test a výsledek má být do pár minut, ne za 3 hodiny. Pepino dělá duchy, natož po limitu.
@krisstina93 ano už jsem koupila jinou značku 🙂 zitra zkusím 🙂
Duch tam je krásný 👍😊 uvidíte zítra jestli se ukáže i na jiném testu. Držím palečky.😊
@irisek007 myslím že tam duch je. Zkus za pár dní. Já jsem s Pepino spokojená. Testovala jsem u obou těhotenství,a ukázaly mi správně.
@irisek007 já třeba takto zbarvený už vidím nadějné
Byl to vadný test , dnes jsem zkoušela a bílo. Jsem 33 dc a ms nikde ….. uvidím do pondělí zda se nedostavi.
@irisek007 Nemusel to byt vadny test, ale biochemicke tehotenstvi, ktere skoncilo drive, nez poradne zacalo. hCG vystoupalo tesne nad 10 jednotek a pak zase kleslo. Pri takto nizkych hladinach muze byt rozdil miniduch-bilo klidne behem 12 hodin. Jak klesne hladina pod 10 jednotek, test uz ji nezachyti. Vzhledem k tomu, ze ten test nefunguje na principu vesteni z kavove sedliny, ale na bazi chemicke reakce, tak si troufam tvrdit, ze test nelhal. Jen zenske testuji jak zbesile a vlastne o tom, jak to cele funguje, vedi uplne zeli, takze tady pak ctu, ze ten a ten test dela falesne carky. Nedela.
@sudylichozrout tak se tedy omlouvám ze jsem testovala 32 DC když mám cykly běžné 28 dni….. do teď MS ani nějaký náznak nikde. Myslím , ze kdyby jste se snažila přes 4 roky byla by jste na tom stejne.
@irisek007 mne se neomlouvej. Testovala jsi spravne, jen jsi spatne vyhodnotila vysledek.
Nebyla, uz jen proto, ze vyraz "snazeni" vylozene nesnasim. Ale to je vedlejsi.

@irisek007 takový test jsem taky měla. O dítě jsme se nesnažili a tenhle test mi to ukázal 3x po sobě pak jsem za 3 dny dostala menstruaci