Zpoždění menstruačního cyklu a negativní test. Co dál?
Zdravím holky,dnes je to 3 den co jsem nedostala ms.Nikdy se mi to nestalo,vždy přišla ms včas a teď nic🙈Test jsem si dělala a negativní...Ráno jsem byla na ultrazvuku a krvi,odpoledne telefon těhotenství je negativní 🥴Měl s tím někdo také zkušenost🙈🤔
@marcicek84 Doktor mi vzal krev,to poznají ne🤔A měla bych i na testu třeba ducha
@veruuneckaaa testovala jsem až po vynechaném tydnu abych si ušetřila případný zklamani.. ty procenta ze to neklapne když si “otěhotněla” jsou v tydnu vynechAne menstruace veliký … a divím se ze tak brzo proběhl nějaký ultrazvuk a krev …
@janule0123 Dnes jsem přišla na gyndu a říkám že jsem to nedostala,tak na ultrazvuk a pak mi sestra vzala krev,a že odpo budou výsledky a těhotenství negativní🙈A sestra ať přijdu během týdne na injekci aby mi vyvolaly ms
@veruuneckaaa mohla se jen zpozdit ovulace a tudíž by se zpozdila i ms 😊 nebo se mohlo třeba jednat o biochemické tehu které už test nezachytil, také se můžou dvě čárky na testu ukazat později🤷🏼♀️ teorii je spousta ale 3 dny ještě nic není 😊
@teress1215 No uvidíme,uvidíme 🙂
@veruuneckaaa Tak jsem v noci na WC utřela a trochu krev,a dnes ráno jen špiněňí🙈🙉
@veruuneckaaa příště nechod tak brzo na ultrazvuk. Lékař stejně vidí něco v děloze až tak 3tydny po pozitivním testu. Není úplně zdravy, zbytečna zátěž kdyby tam se vyvyjel plod. Ta krev po utření může být cokoliv, MS, nidacni krvácení, nějaký problém, nebo jen obyčejný výkyv (což je úplně normální). Za pár dní udělej novy test.
3 dny je hodně brzo mohla jsi mít posunutou ovulaci a tím i k případnému oplodnění došlo později což ani na ultrazvuku by nebylo nic vidět a i v krvi si myslím nic nebude a nebo to může být obyčejný výkyv to se občas stane když člověk miminko chce a snaží se o něj tak se hormony a tělo úplně zblázní 🙈
@mydlova Chtěla jsem se radši ujistit🙈Sestra mi řekla včera do tel ať se stavím během týdne na injekci abych dostala ms tak uvidíme jestli nepříjde sama
@verais Přesně tak🙉🙈No uvidím jestli se mi rozjede ms do čtvrtka když ne,mám jít na injekci
Můžu se hloupě zeptat zkušených, proč se vlastně chodí na injekce na vyvolání? Proč se to nenechává na přírodě? Mívám někdy zpoždění a neřeším to, tak se ptám 😊
@mourovatakocka Nešla bych na injekci,ale včera mi doktor řekl jak to do týdne nedostanu mám jít na injekci🙉🙈
@mourovatakocka Já zpoždění neměla nikdy v životě,až teď
@mourovatakocka já bych na injekci nešla přijde mi to zbytečný zásah a pak ta injekce muže rozhodit zase další cyklus. Já jsem před otěhotněním mívala týden zpoždění a když byl test negativní tak jsem čekala až přijde MS a vždy nakonec dorazila sama.
@mourovatakocka teď to už neřeším navíc kojím a opoždění je běžné ale dřív jsem chodila na injekce na ms protože jsem měla spoždění třeba 2 měsíce a snažili jsme se o mimi tak jsem chtěla ať už konečně dojde
@mishulka26 Když mi to doktor řekl🙈Také jsem s toho nesvá,ale snažíme se o mimčo tak chci aby to přišlo co nejdříve
@mishulka26
@agneska7
Holky, děkuju za reakci, přijde mi to jako zásah do těla, ale teda dva měsíce bez ms při snažení o miminko je mazec 😯
@veruuneckaaa
Přeju, ať se brzo zadaří // 🍀
@mourovatakocka Děkuji snad ano a když ne tak příště
@veruuneckaaa to chápu jen upozorňuji aby to nenadělalo ještě větší paseku.
@mishulka26 Co myslíš.? 🤔
Já bych tedy na vyvolávačku nešla... Pokud se snažíte, vyčkala bych třeba 1-2týdny a až poté bych šla k mudr... Jako přijde mi od doktora blbost, že po 3dnech řekne, že to není těhu a hned vyvolávačka.. Jak se psalo výše, ovulace mohla být déle... Vyčkej a nespěchej. Spíše, pokud nebudeš těhu, tak bych zvolila bylinky a pomohla tělu tímto způsobem. A to nejsem žádná bio eko maniak.
@martulka88 Také jsem se včera divila u dr🙉🙈Uvidím zda to dostanu nebo ne ;) Necháme se překvapit
@veruuneckaaa no třeba to nezabere a nebo teď to sice zabere MS přijde a za měsíc tam poletíš zase? Počkala bych a nebo si pomohla bylinkami, ale vyvolávačku bych nechala až jako poslední možnost
@mishulka26 Začínám lehce špiňit,nechám to být A uvidíme ;) Nějaký nápad na bylinky..?
@veruuneckaaa ono se klidně může stát, že občas nedojde k ovulaci. Je to normální, tak teď klidně můžeš jen špinit, nemusí být silná menstruace. Pij kontryhel do ovulace, a malinikovy caj. Ale pozor ať nejsi těhotná, kontryhel a malinik se nemají v těhotenství pít. Jinak držím palečky ať to brzo vyjde 😍
@mydlova Děkuji děkuji za info ;)

@veruuneckaaa 3 denni zpozdeni resil kde kdo...tos mela pockat aspon tyden...