icon

Manžel "kamioňák"

kudrlenkaa
20. črc 2008

Právě nám zase odjel, tak se chci milé maminky zeptat, zda-li jste na tom některá stejně ☹ . Poslední dobou se vrací v sobotu ráno a odjíždí v neděli večer. Celý víkend se nám sice věnuje, ale co je víkend o proti celýmu týdnu. Dneska na mě padl asi nějaký splín ☹

jaa
30. bře 2010

Katarinka.JJ.Za škodu.. 😉 Je to škoda,že to nejde.Snad to ještě doladí... 😉

jaa
30. bře 2010

Marti.ty jsi se narodila s dost velkou porodní váhou.Kolik jsi měla v roce?? 🙂

lenkavano
30. bře 2010

ahoj holky 😉
tak táta nám pojede na stk do Rumunska.mám z toho krapet nervy.už jsem so odvykla že by jel za hranice.prý jede on sám z kauflandu a 4nebo5aut z Olomouce. 😒 no aspon že nejede úplně sám. 😉

jaa
30. bře 2010

Leni.Na STK???Proč do Rumunska???To jezdí s rum.autem??A neboj.MM tam jezdí radši,než UK. 😉 A to měl taky obavy..

lenkavano
30. bře 2010

jaa jé díky za uklidnění,já mám z toho Rumunska strach od té doby co tam zabili toho kamionáka.jo oni mají rumunský auta. 😉

katarinka1107
30. bře 2010

Uf , leni tak šťasnú cestu 😉

lenkavano
30. bře 2010

katarinko díky,před chvílí mi volal,že pojedou jen ve dvou,že budou jezdit postupně.ach jo.

andrejka10
30. bře 2010

Lenkavo, aj náš tatinko ide vykladať do Rumunska. 🙂 A potom konečne domov. Mal byť doma vo štvrtok, lebo u nás sa už v piatok nejazdí, no a nafasoval ešte Rumunsko.Tak bude rád, keď stihne prísť domov v sobotu v noci. 😠 A to sme chceli ísť na nákupy do Poľska.

andrejka10
30. bře 2010

A zabudla som. Lenkavo tá tvoja malá je ako anjelik. Kráásne vlásky má. 🙂 🙂

lenkavano
30. bře 2010

holky díky za pochvalu květáčka 😉 tak ji říkáme. 😉

jaa
30. bře 2010

Ahojky.Tak jsme doma z 18 měs.prohlídky...Váha 10500g a míra 84cm..Asi máme těžké kosti.Hlava stejná..47cm.Dneska snědla poprvé venku 1,5 housky..Suché...!!! 😲 .

katarinka1107
31. bře 2010

Jaa asi je drobna po tebe 😉 Inak pekne rano , u nas upršané ☹

martinamil
31. bře 2010

Marti, Kryštof je o 8 měsíců mladší a vlastně váhově i délkově úplně stejný 😉 😀 😀

marti457
31. bře 2010

Ahoj holky, jdu na vás mrknout 😉
Jaa to má Nelča víc než měl Lukášek i Kubik 🙂
Lenko pěkné fotečky a Martimil Kryštof už je frája, ten nám to všem tady natře - je pěknej, žádný tintítko.
Jinak našim kamarádům se narodily 2 mimča 😎 1 holčička - Amálka a chlapeček Lubošek. Tak jsem byla včera taky trochu připít na zdraví. Holky měly stejný termíny - jedna 16. 4. a druhá 18. 4. a obě rodily o 3 týdny dřív - jedna v neděli a druhá včera ( asi se na nás dohodly) manža to zapíjení táhnul od neděle, přišel si domu jen trochu odpočinout 😀 😝
Přeji pěkný den, u nás tedy taky deštivý ☹

jaa
31. bře 2010

katarinka..Ve srovnání se stejně starými holčičkami,je akorád.. 😉 její ségry měly v 18m jen 8600g a 78cm.Takže i proti nim je obr.. 😀
Marti.musíš brát v potaz,že Nella je zase proti Kryštůvkovi pohyblivá..Jenom ležela jen do 4t. a to stejně pořád kopala nohama..V 6t rozvrzala postýlku. 😀 Ona byla hyperaktiv už i v břiše... 😀 Do těch 4m,kdy ještě jen seděla....tak přibírala kilo za 3-4t...ted už je to bída.Pokud nespí,tak pořád lítá... 😉
A ty jsi byla,jak velká v jeho věku?Ty jsi byla taky velké mimčo,ne?
Já ne.Já měla 2800 a 46cm. V roce jsem měla 8kg a ve dvou 10kg..Takže fakt drobek. 😀 Manžel měl v roce 9200.Stejně,jako Nella. 😉

jaa
31. bře 2010

Vid.Marti..Takže není žádný drobek... 😖 😅 I,když faldy nikde nemá... 😀 Hold kvalitní kostra.... 😉

jaa
31. bře 2010

Marti a kolik měli kluci???

jaa
31. bře 2010

Jinak od 12do 13m mě přibrala 500g.Ale to nejedla,ale doslov žrala 😀 😀 😀 😀

jaa
31. bře 2010

Kamarádka byla s klukem na 10měs. a volalami,že má 78cm,měřeno v leže..A pak byli na roční a kluk měl jen 75cm.měřeno ve stoje..Tak se ptala,jak je to možné a bylo ji řečeno,že hlavička je jinak položená v leže..tam se měří nejvyšší bod a jinak ve stoje.Tam se to měří do roviny..Tak jsem to zkoušela a ono to tak fakt je.V leže je Nella o 3cm větší..A největší rozdíly jsou u dětí,co mají hodně protáhlou hlavičku..

jaa
31. bře 2010

tak mě to docela překvapilo.Taky mi bylo divný,že od 10m tak málo vyrostla.. 😲

marti457
31. bře 2010

Lukášek měl v 18m 9,6kg 81cm hlavu 48cm a Kubik měl v 18m 10kg, hlavu 48,5 a celého ho neměřili (nevím proč), ale teď ve 3 letech měl 12,5kg, 92cm a hlavu má 51cm

marti457
31. bře 2010

A to když se narodili tak Lukášek měl 3,92kg a Kubik 3,65kg tak jako miminka žádný drobečkové a teď máme žížaly 😀

jaa
31. bře 2010

Vidíš.A to mě Lukin teda hubený nepřijde. 😉 Nella má asi fakt nějaké masivní kosti.I na UTZ mi to říkali. 😀 😀 😀
Já,jak tam mám ty poslední fotky s tím klučinou(Lukáškem)tak by on i Nella měli být stejně velcí...A všude je vidět,že ho Nella o čelo převyšuje... 😀 😀 😀
A on vážil při narození 3900g a měřil 52cm.Ale je fakt,že ho nemohla porodit a kluk měl kebulku,strašně protáhlou...Takže tam nahnal cm..pak byl pořád menší,než Nella.On měl hnuté i lebeční švy...nešel ven... ☹ .Ted má imalou nožku.Je mu 14m a jsou mu boty,co nosila Nella v 9m.. 😲

jaa
31. bře 2010

Hele,Marti.Asi si vyberu zatím nějakou čepku od tebe...Než já se dokopu na tupoštu,tak bude léto.... 😀 😀 😀

marti457
31. bře 2010

Klidně Marti, mrkni mi do bazárku 😉

marti457
31. bře 2010

Jo a pod každou tou čepkou se otevřou ještě další 🙂

jaa
31. bře 2010

Marti.máš to tam.. 😉 ještě mám v Nextu objednáný beruškový svetr a rifle..Tak,jestli občas zablodíš na jejich stránky,tak se mrkni,jestli by jsi k tomu udělala čepku... 😉

lenkavano
31. bře 2010

holky jdu jen pozdravit nějak nestíhám,pak napíšu 😉

jaa
31. bře 2010

leni,kde lítáš????

lenkavano
31. bře 2010

jaa včera jsme byla s Kubou na šití,řízl se nožem do prstu měl to na 5stehů.noc nicmoc,a tak jsme naspávali dopoledne,vzbudila nás až Klára,když přišla ze školy.a ted nic nestíhám a to jsem chtěla ještě prát.musela jsem na nákup před chvílí jsem přijela.hrůza.

Strana