icon

Manžel "kamioňák"

kudrlenkaa
20. črc 2008

Právě nám zase odjel, tak se chci milé maminky zeptat, zda-li jste na tom některá stejně ☹ . Poslední dobou se vrací v sobotu ráno a odjíždí v neděli večer. Celý víkend se nám sice věnuje, ale co je víkend o proti celýmu týdnu. Dneska na mě padl asi nějaký splín ☹

majka21
17. říj 2010

Ahojte kočky.
Tak aj ja k vám patrím. Moja polovička jazdí tiež na kamione, EU, 6-8 týždnov preč, dva týždne doma.

jaa
17. říj 2010

@majka21 vítej mezi námi🙂))

katarinka1107
19. říj 2010

@majka21 vitaj vitaj 🙂 dámy prajem pekný deň 😉

andrejka10
19. říj 2010

@majka21 , vitáááááj. 😉

@jaa , náádherné fotečky. 😉

My sme mali doma tento víkend tatina. Čas s ním letí strááášne rýchlo. Ledva sa ohrial a už zavrel za sebou dvere. Aspoň sme stihli prezuť auto 😀 a kúpiť oblek. Len nesmie pribrať ani gram, lebo hrozí, že mu puknú gate. 😀 😀 😀 😀

jaa
19. říj 2010

@andrejka10 Ahojky.tak to náš tatík by musel mít obleky alespon 4,protože má pokaždé jinou váhu.-))))

kadlinecka
19. říj 2010

ahoj tak to se pridam take k maminkam co maji doma kamionaka ☹

andrejka10
20. říj 2010

@kadlinecka , vitaj medzi nami. Keď nás bude viac, bude nám tu veselšie. A rozbehneme túto tému naplno. 🙂 🙂 🙂 Takže nezabudni, píš, píš, pííííš. 😀 😀 😀 😀

@jaa , vidíš, to ma nenapadlo kúpiť aspoň dvoje nohavíc. 😀 😀 😀 Ostáva mi len tajne dúfať, že nepriberie. 😀

majka21
20. říj 2010

Ahojte. Tak aj moj mm bol doma na dva týždne ktoré strašne rýchlo utiekli a pondelok už aj odišiel. Najbližšie príde okolo 6.12 na Mikuláša. My ešte deti nemáme, ale snažíme sa.

kadlinecka
20. říj 2010

najde se tu nejaka chomutovacka?

andrejka10
20. říj 2010

@kadlinecka , no chomutovačka, to teda neviem, ale keby ti stačila popradčanka, tak tu som. 😀 😀

andrejka10
21. říj 2010

Babulky, kde ste sa stratili?? 😕 😕 🙂
Či nemáte nič nové?? Neveríííííím. 🙂
U nás dnes už metelica riadna, vietor fúkal ako dívý a už aj snežilo. Snehové jazyky ........... ešte, že sa to všetko topilo. Brrrr.

jaa
22. říj 2010

Ahojky..Tak už ségra konečně od pondělního vyvolávání,porodila...Tři dny bolestí a otevřela se jen na dva prsty.Včera večer ji už museli udělat SC.Malá je totál přenošená.Celá se loupe,byla úplně bílá a flekatá.Ted,jak ji ta kůže schne,tak vypadá,jako lidi s lupénkou...Dr blbci...11 dní přenášela...Váhový odhad měla 3800 a malá měla jen 3090 a 49.Ale naštěstí je vpořádku...

andrejka10
22. říj 2010

@jaa , supeeeeer, teším sa spolu s vami, že prajem veľa, veľa zdravíčka malej aj veľkej. 🙂
Nechápem, prečo takto postupovali lekári a nechali budúcu maminu tak dlho sa trápiť. 😠 Hlavne, že všetko dobre dopadlo. 😉

lenkavano
26. říj 2010

@jaa taky moc gratuluji 🙂

jaa
26. říj 2010

@andrejka10
@lenkavano Holky díky...ted zaučuji ségru kojit.je to sranda..Já byla zvyklá,že se holky chytly sami a pily,jako duhy a malá je pravý opak.Ale asi to bude tím,že je to drobínek malej.. 🙂

mazouchovatereza
27. říj 2010

Ahoj holky,
kudrlenkaa jsme na tom stejně 😒 Manžel skoro furt fuč ani skoro o víkendu není doma
si ce hodně vydělává ale je to ponižující.Aspoň že vezme Lauru a Claudinku na prázdniny do Tater.Jéje to mi zas bude smutno 😢 Ale na mě si čas neudělá.Aspoň že je s dětma 😒 😀

lenkavano
27. říj 2010

@mazouchovatereza ahoj teri koukám že budeš mít miminko to se tu budeme s holkama těšit 🙂

mazouchovatereza
27. říj 2010

Leni,Sama se těším až,až ale nechám se překvapit co to bude 😀

lucka1987
27. říj 2010

ahojte tak pridavam sa k vam 🙂 mm tiez jazdi no najma nemecko, francuzsko a sem tak spanielsko.. ked som nechodila do prace chodievala som s nim. no teraz cucim doma cakam kedy dojde ☹ ako teraz, vecer ma prist po tyzdn domov ( naposledy bol 15 hodin doma a siel naspat)

mazouchovatereza
27. říj 2010

Leni,no vidí že ty máš čtyři děti.Tak to je teda síla 😀 Mě mít čtyři tak nevím co.Tak už mám moc problému s puberťačkou co mám doma 😀

lenkavano
27. říj 2010

@lucka1987 Lucko vítej můj jezdí kauflandy tady ale chtěl by jít na cizinu. 😉

@mazouchovatereza Teri jj 4 děti je krapet záhul to je fakt 😀 a až jednou příjdou vnoučata tak to budu asi u Chocholouška 😝

lucka1987
27. říj 2010

@lenkavano tak to ho mas aspon castejsie doma nie?, moj zas chcel jazdit len slov -cech.... lenze planujeme stavat domcek, takze musi behat az zarobi.. mas 4 deticky?? to mas doma veseloo 🙂

lenkavano
27. říj 2010

Luci je doma 3 dny a 6 v práci,ale často se zadaří že se staví doma i během práce.není to tak hrozný.právě že na cizinu chce jít taky z důvodu financí.

lucka1987
27. říj 2010

@lenkavano no ved to aj moj.. ten niekdey ide na 3-4 dni do nemecka(chodia dvaja) a potom je zvysok tyzdna doma... no niekdey to ma nabite ako teraz ze bol doma len par hodin a zas na 6 dni prec.... hej v zahranici sa da lepsie zarobit.. a ked este ma mat dobreho zamestnavatela.....

mazouchovatereza
27. říj 2010

@lenkavano ale nebudeš 🙂

lenkavano
28. říj 2010

ahoj holky tak už jsem půl hodiny bez tatky uvidíme ho v neděli na pár hodin . 😖

jaa
28. říj 2010

Holky ,nebojte..taky si pořídíte více dětí,až vám ty velké utečou z domu a vy zůstanete sami🙂)))Tak,jako to máme my dvě s Lenčou🙂))))A,hned není čas na to,počítat dny...pěkně to utíká při všedních starostech a je to..Nám by měl přijet táta po 3t,domů.A snad bude doma i v pondělí..Němci mají dušičky.. 😉

jaa
28. říj 2010

@lucka1987
@mazouchovatereza kdepak jezdí vaši chlapi???A ,kde všude?
Náš úplně komplet evropu... 😉 Ale zaměstnavatele má v Německu..

lenkavano
28. říj 2010

ahoj jaa jo máš pravdu máme pořád co dělat a tak to utíká,ale stejně jsem si ještě uplně nezvykla 😉

lucka1987
28. říj 2010

@jaa moj je zamestnany u nas na sk, jazdi nemecko, spanielsko, francuszko, a vozi aj na moravu sem tam take jednodnovky ked ma, u nemeckeho zamestnavatela sa ma asi lepsie nie?

Strana