Kam s dětmi na jarní prázdniny bez lyžování?
Otázka je jasná. Neměly byste tip kam vyrazit? Máme děti 9 a 3 a všichni jsme nelyžaři, takže hory jsou pasé 😓🤷🏻♀️
4 dny + víkend, to už je 6 dnů 😉
Loni jsme byli na horách a také nelyzujeme. Jako super Beskydy. Hezky hotel, jidlo, detsky koutek, saňky, bazen a vířivka. Letos jsem také zarezervovala. Pak jsem si to ale rozmyslela a objednala zájezd u moře 🤣zimu nesnáším.
Jedeme do Budapešti do welnes a na Slovensko do Tater na procházky.
@simona0506 celkově bude volno 10 dni, máme k tomu i pololetky. Ale manžel smenuje a bude mít volno jen 4 dny.
@anonymmm88 který hotel prosím.?
@ivis_b ubytování je někde poblíž?
@majca16 obojí mě láká, už jsem koukala, ale nevím jak s termaly u malých děti. A Tatry máme z ruky 😓
@swan42 I třeba Lipno je super, bobování v pohodě, lyže lze půjčit a k tomu spoustu jiných aktivit - bobovka, Stezka korunami, Motýlí dům, Olšina...
@ivis_b chtěla bych se zeptat to jste tam i přímo ubytovaný v tom aquaparku?
@kockopes2724 Ubytovani je primo v tom aquaparku, cele tri dny jsme nesundali plavky/sortky;)
Byla jsem v Krkonoších hotel Lesana. Beskydy hotel Kempa, Krkonoše hotel Orea Sklář a letos jsme měli jet na Šumavu hotel Orea resort horizont. Všude super
Nejedeme přímo do termálů, venku jsou 2 horké bazény, ale vevnitř je brouzdalistě se skluzavkami pro děti, tobogán, divoká řeka a tak
@2veverka tak mozna ta Budapest, tam jsou taky lazne. Nebo varianta Karlovy Vary, behem jarnich prazdnin celkem levne. Meli jsme hotel s bazenem, ktery mel asi 34 stupne (ofiko 32, ale urcite byl teplejsi), takze z hoteloveho pokoje v zupanu do bazenu a zase zpet, navic jsme tam byli vetsinu casu sami, termin nedele az ctvrtek vysel levne🙃.
@anonymmm88 mrknu, děkuji. Orea mají super hotely 😍
@anonymmm88 A prosím tě, tyto wellness hotely jsou fajn i pro děti, zabaví se tam?
@2veverka tak záleží asi na dítěti. Vzhledem k tomu, že můj syn je docela nenáročnej, tak jo😀ale on se zabaví všude. Nicméně jsme stále něco dělali, pár hodin venku, pak v koutku, pak v bazénu, kde se potápěl, takže jo. Zabavil se. Nikde teda není žádná skluzavka.
My taky moc neholdujeme lyžování, ale milujeme hory a už delší dobu jsme měli zálusk na Madeiru. Děti tehdy měly 3 a 5 let a zvládly i lehčí turistiku. Madeira je nádherná a moc se nám tam líbilo. Pár tipů, co na Madeiře vidět, najdeš i tady: https://www.madeiran.cz/madeira-s-detmi/. A létá tam přímý let z Prahy 😉

Tropical Islands u Berlina, my tam jedeme na pololetni prazdniny. Deti si to tam vloni hodne uzily (bylo jim 2,5 a 6,5). Takze letos repete🙂