Tvořivé neboli kreativní dílničky-navštěvujete je hojně?

madre1
6. pro 2016

Blíží se Vánoce a kamkoliv s dětmi jdu,tak narazíme na plakáty a letáčky,které lákají na podobné aktivity.Dřív mě to nechávalo chladnou,ale od té doby,co můj nejstarší syn umí číst,neustále poslouchám,že bysme tam mohli jí a proč jsme tam nešli(když to zjistí dodatečně).................... 😝
Ano,podlehla jsem pouze jednou,protože jsem si na onom místě měla vyzvednout výhru a dílničky tam také byly,takže si kluci vyrobili adventní věnce.Ale nevím,proč bychom měli někam chodit zdobit perníčky,když si je můžeme ozdobit doma bez placení vstupného,bez front na následně uvolněnou židličku u stolu apd. ?
Jak to máte Vy-pečete cukroví a vyrábíte Vánoční výzdobu doma nebo si vše kupujete hotové a aby to dětem nebylo líto,tak je vezmete na tyto veřejné akce?
Nebo zvládáte s nadšením obojí?

petradova
6. pro 2016

ahoj, s dětmi chodím jen na dílničky, které pořádá buď MŠ či u starší dcery ZŠ. A nebo teď v sobotu, když jsme byly na mikulášské besídce, kde součástí bylo možno si vyrobit vánoční zdobení. Jinak ne, mě to stačí i tak-ty strkanice, davy lidí, horko,...😕😅 . Perníčky zdobíme v klidu doma u koled.

lv
6. pro 2016

Nechodím. Nebaví mě to 🙂 jako v cukrárně s dětským koutkem/hernou jsme byli, to tak 3x do roka. Velké drahé herny 300kč vstup ne (děti tam chtějí, ale 2x vstup, svačinu, pití a tisicovka v čudu). Dilny dělá i mš, tam jsem byla asi 2x. A tvoříme hodně, často, rády doma. Přesně z těch důvodů, co popisuješ.