icon

Je polokošile na kojení s dostatkem knoflíků pohodlná?

xmisas
29. pro 2021

Ahoj, myslite že bude tahle polokošile pohodlná na kojení? Jestli je tam dost knoflíčků, aby šlo rozepnout až k prsu? 🤔

Je polokošile na kojení s dostatkem knoflíků pohodlná?
biciklissie
•
29. pro 2021

Jen moje zkušenost. Já neměla na kojení ty knoflíčky rada. Většinou se to blbě rozepina a zapíná a jako crcat se s tím každé kojení... Za ně raději něco jinak řeseneho.

jiss
•
29. pro 2021

@xmisas souhlas s biciklissie, já měla trika z Lidlu, co mají knoflíčky jenom tři, a po pár pokusech zůstaly rozepnuté nafurt. Tohle by mě strašně štvalo.

xmisas
autor
•
29. pro 2021

@jiss děkuji za odpovědi. Knoflíčky bych asi zvládla, mám v plánu hlavně na doma, takže maximálně zapnu jen jeden nebo dva a bude.. sháním nejaka levná trička na kojení. Mám spotřebu tak dvě trička na den, takže kupovat nějak draha se mi nechce..

zuzkasim
•
29. pro 2021

Mě to přijde málo, chce to rozepínací až pod prsa, raději něco volnějšího než takové triko (jako já nesnášela, když se rýsovaly kojící vložky v podprsence).

lotosek
•
29. pro 2021

Poradila bych si s tím. Já jsem ale měla nejraději obyčejná trika s větším nebo volnějším výstřihem, který se jen shrne a nemusím nic rozepínat.

emamaira
•
29. pro 2021

Zkus Bonprix, mám odtamtud obyč kojící trička. Sada 2 triček byla asi za 400 a jsou v pohodě.

makkyv
•
29. pro 2021

@xmisas Za mě úplně bez problému, ze začátku jsem to moc hrotila, kupovala kojici trička a ostatní, teď nosím úplně obyčejný trička, které jsou lehce pružnější nebo velikost uni, vytahnu prso a nazdar😀 ale na spaní jsem musela mít košili nebo něco, kde to prso je cele venku, mala mi u nej spi v noci 🙂

alishka111
•
29. pro 2021

Já jsem to řešila kombinací nátělník a tričko. Nátělník stáhnout pod prso, tričko vyhrnout. Decentní, multifunkční ;)

kafr
•
29. pro 2021

Tak na po doma jsem probrala manželovi košile a zapínala jen dle potřeby. 😉👍

iris92
•
29. pro 2021

Za me neni potreba to nejak hrotit 🙂 za 3 roky jsem nasbirala jen par vylozene kojicich tricek a spis jsem to resila bud nejakym pruznym co jde stahnout, nebo volnejsim, ktere se vyhrne 🙂 na doma mi moc vyhovovaly kojici tricka z bonprixu a ted mam treba dve nove - obycejne z lidlu, zebrovane a ten material je super, daji se skvele stahnout. Jinak po porodu jsem ocenila kojici tilka (lidl nebo hm), ktera maji odepinaci tu horni cast, je tam jakoby vsita podprsenka.