Nemocnice Kolín. Máte také špatnou zkušenost?

lucifux
22. led 2023

Zdravím, dnes jsem byla se synem 11m. n a pohotovosti v Kolíně ORL. Pravděpodobně zánět středního ucha. Dnes u oběda jsem si všimla, že má ucho zarudlé, nateklé a má na něm suché krusty, nejspíš už ucho samo teklo. Včera jsem na něm žádnou změnu neviděla. Večer jsem ho normálně vykoupala a dala spinkat. Je pravda, že byl na dnešek asi 4 krát v noci vzhůru. Ale přisuzovala jsem to růstu zubů. Tak jsem to neřešila. Do doby než jsem si u oběda všimla toho ouška. Kolem šesté začal mít i teploty, a ouško začalo být opravdu hodně rudé, začalo mu červenat i bělmo u obou očí. Udělala se mu bouliička ze zadu na ušním lalůčku. Tak jsme vyrazili na pohotovost. Lékařka mě nenechala ani domluvit, začala být nepříjemná. Že tohle není určitě jen z dneška jak se jí snažím tvrdit, ucho mu vyčistila. Všechno se odehrálo tak rychle, že v podstatě nevím co malému je. Kdybych si nesedla a nepřečetla co je napsané ve zprávě, tak vlastně nic nevím... Dostali jsme recepty a šli jsme. Hrůza a děs... Já pak celou cestu domů, přemýšlela nad tím, jestli jsem něco nezanedbala, byla jsem z toho fakt špatná.

V pátek večer jsme tam byli taky, ale se starším synem. To tam byl moc milý lékař, který mi všechno v klidu vysvětlil. Takový příjemný, i k malému se hezky choval. Taky má zánět středního ucha.

Naposledy byli nemocný po Vánocích. Od té doby ani náznak rýmy, kašle ani nic podobného.

Pak se nechte vyšetřit... Je tu někdo, kdo má taky špatné zkušenosti s Kolínskou nemocnicí?

ladyhacek
22. led 2023

Na oddělení byli už oak hodní, ale na příjmu jsme čekali s ročním synem co měl laryngitidu s bronchitidou a sotva dýchal jen hykal. A vyndali nám že jsem měli čekat v jiné čekárně 🤦. Dětská nás okamžitě poslala na pohotovost, že se jí to nelíbí a my hodinu čekali. Chudák.
Nejlepší zkušenost mám orl Lysá, ale to je dle ordinacích hodin, objednání mají přednost, ale děti většinou vezmou dříve.
Do nemocnice jezdíme do Boleslavy

malinkata
23. led 2023

V Kolíně to je katastrofa, ale bohužel máme jí nejblíž, takže v případě nutnosti jí také musíme využít.
Já naposledy v červenci porod, předtím dlouho ne, mám už děti velké, ale děsím se, až budu muset s prckem. Jde to tam od 10 k 5

lucifux
autor
23. led 2023

Normálně jezdíme do Čáslaví, ale ORL pohotovost tam není (bohužel). I děti tam jezdí s úsměvem, vždy příjemný a milý personál, sestry... Jezdíme tam celkem často. A už dvakrát jsem byla s dětmi hospitalizována. Všechno na prosto super... Dokonce jsem jednou synkovi pohrozila, že když nebude papat ode mě sirupy, tak by musel do nemocnice, on mi na to řekl, že mu to nevadí, že tam má tu hodnou sestřičku 😅

anetka1701
23. led 2023

Kolínské ORL je snad nejšílenější oddělení (snad chrom chirurgie). Tam by mě nedostali ani kdybych umirala... Jezdíme do Havl.Brodu

dandaa
23. led 2023

Kolínská nemocnice je tragédie, loni jsem poslala několik stížností. Otřesný přístup na několika odděleních. Na ORL doporučuji jet k Felixovi do Nymburka nebo Milovic ,potom ještě v Lysé fajn doktorka.