icon

Balzám na rty je hrudkovitý. Vyhodit?

18. srp 2026

Mam balzam na rty, ktery byl puvodne uplne hladky, ale ted v nem citim male hrudky nebo zrnicka.

Nesmrdi, barvu nezmenil, jen je na rtech neprijemny. Nevim, jestli se to u balzamu nekdy stane treba teplem, nebo uz je lepsi ho radsi vyhodit. Pouzily byste ho jeste?

numda11
19. srp 2026

Když je nepříjemný, tak bych ho určitě nepoužívala. Jak dlouho ho už máš otevřený?

jari110
19. srp 2026

Já taky nemůžu používat balzam, který už není v původním stavu. Většinou se mi zkazí v autě v létě, už jsem jich tam takhle nechala několik.😂

autor
19. srp 2026
@numda11

Když je nepříjemný, tak bych ho určitě nepoužívala. Jak dlouho ho už máš otevřený?

@numda11 Mám ho otevřený asi pár měsíců, přesně nevím :-/

rebe
19. srp 2026

To se stává, když se rozteče a zase ztuhne. Ale vzhledem k tomu, že balzám na rty je věc, kterou máš na trech a z velké části slížeš, a navíc stojí pár korun až pár desítek korun, je zbytečné riskovat, že se v něm přitom i něco rozmnožilo.

vanesa212
19. srp 2026

Radši bych ho vyhodila.

j83
19. srp 2026

@anonym_autor záleží i na značce, u eko značek se to stává častěji, jen se odseparují složky od sebe a zase ztuhnou. U takových to nevadí, pokud Ti nesmrdí/ není žluklý. Pokud je Ti to ale vyloženě nepříjemné, jednoduše se ho zbav.

magola
21. srp 2026

Samozřejmě vyhodit, o tom bych ani neváhala.