icon

Nerezová lednička. Jak moc je oťapaná od dětí?

cherie24
17. říj 2020

Ženy zajímá mě, ty které máte doma nerezovou ledničku, jsou na ní vážně pořád obtištěné prsty a vidět šmouhy? Mám vybranou barvu silver brushed. Mě se to hrozně líbí, ale malá si hrozně ráda hraje s magnetky na ledničce, tak nevím jestli nebudu moc naštvaná až kolem ní pořád budu lítat s hadrem a leštit ji 😁

themuffin
•
17. říj 2020

@cherie24 my máme nerezovou lednici a žádné šmouhy tam vidět nejsou

mariegroth
•
17. říj 2020

Mam na to specialni prostredek a nedela smouhy. Nic jineho nez brushed silver bych nechtela. Hold to casteji otru

leilinka1234
•
17. říj 2020

Máme nerez. Vidět to moc není. Občas se dcerkám povede to ošmatlat, ale nic hrozného. Ale magnetkama tu lednici poškrábaly...

lentilkah
•
17. říj 2020

Mame brouseny nerez a nic moc na tom videt neni.

malenka3
•
17. říj 2020

Nerez lednice, magnetky též, oťapkaná je tak nějak v normě. Každopádně fialový hadřík Vileda to vyleští jedním tahem mokrým hadrem. Přísahám, bez kapky chemie a jakýkoliv zoufalý snahy vyleštit. Mám půl kuchyně v nerezu a bez toho hadru bych zešílela.

lenerka1
•
17. říj 2020

Oťapkanou ji máme pořád nejen od dětí, ale 10 sekund denně s fialovou viledou to napraví.

miba10
•
18. říj 2020

@cherie24 máme a otapkana od dětí je řekla bych normálně. Pretru magickou houbickou bez chemie,otru do sucha a hotovo. Žádná práce

cuuza
•
18. říj 2020

Máme nerez a spoustu magnetek a otapkana není. Na údržbu bohatě stačí mokrý hadr fialové barvy 👍

barumrallyebum
•
18. říj 2020

My ji mame obouchanou, ty doliky jdou hodne videt.

trlik
•
18. říj 2020

Zatím máme mimi, ale od manžela jak je oťapaná! Prostě jak tu lednici otvírá, musi odvrchu dolů ta dvířka pohladit 🤬 Naštěstí nesnáším jen tu ledničku a ne manžela 😃

lentilkah
•
18. říj 2020

@barumrallyebum Tak doliky mame taky, jak do ni obcas malej drcne treba tatrou 🙈 Ale magnety to zdatne maskuji 😂

emamaira
•
18. říj 2020

Taky máme a myslím, že víc se otapka běžným používáním než od syna 😄. Žádná hruza to není, jen otru vlhkým hadříkem.

kachna001
•
18. říj 2020

Máme Samsung a žádné ťápoty na ni nejsou

cherie24
autor
•
19. říj 2020

Ženy děkuji za rady s tím fialový hadříkem, určitě pořídim 😊 lednička je na cestě, tak už se těším 😁 hodně lidí mě pravě odrazovalo, chtěla jsem jí už dřív a nakonec mě okolí přesvědčilo, že z ní budu nešťastná, tak ať jdu do bílé.
@lentilkah s tou tatrou mě to docela pobavilo, taky máme velké autíčko, na kterém se jezdí a když přijdou i děti na návštěvu, tak je to docela mazec, co se s tím autem tady děje, ale tak s tím se musí počítat no 😄

lentilkah
•
19. říj 2020

@cherie24 Presne, neni to jen otukana lednicka, ale i zdi atd. Ja z toho driv silela, ale clovek si casem zvykne, ze s tim ditetem holt neni vsechno tip top 😀

zelenaesmolda
•
19. říj 2020

@cherie24 u nas otapana teda je