icon

Dítě závislé na kojení. Jak ho to odnaučit?

7. únor 2020

Mám 3 týdenní dítě,které chce být pořád u prsa, jakmile ho dám do postýlky děsný řev. Jak to odnaučit? Už přemýšlím,že přestanu kojit

leniczka23
7. únor 2020

Hele..bacha..bude trollobraní, a ja doufam ze tebe sezerou jako prvni..

te_reza
7. únor 2020

Ty wole to je už normálně trapný 🤦‍♀️

agneska7
7. únor 2020

Jako já nevím ale proč by každá anonymní otázka měla být troll ?

te_reza
7. únor 2020

@agneska7 podle stylu psaní to psala ta samá osoba jako posledně, v podstatě vynechala jen capslock, pokud si to vybavuji dobře

sudylichozrout
7. únor 2020

@agneska7 Protoze takhle blbej dotaz nemuze byt myslen vazne. Zadna zenska nemuze tvrdit, pokud je svepravna, ze je tritydenni novorozenec zavisly na kojeni. Protoze tritydenni kojenec ma jen tri potreby a charakteristiky. Spi, rve a koji se.
Navic jak se pise vyse, opet a znovu podobny rukopis.

trdelnik234
7. únor 2020

@leniczka23
Ten je krasny

agneska7
7. únor 2020

To jo a tohle je třeba vážně žertík ale chtěla bych upozornit že neznali lidé stále existují ...

jjasmina
7. únor 2020

Už zase? není čas vymyslet něco originálnějšího? Nebo už to ten malej mozeček nedává? 😅

leniczka23
7. únor 2020

@agneska7 kazda ne, ale to jde jasne poznat podle stylu psani a ty otazky..a jestli toneni troll tak ja placu jaky dementi maji deti.

agneska7
7. únor 2020

@leniczka23 to by ses právě divila 🤣 no já mám v okolí právě jednu holčinu co má 2 děti a IQ tykve a podobne otazky jsou úplně běžné 🤣

sudylichozrout
7. únor 2020

@agneska7 Neneeee 😁

drakenn
7. únor 2020

@leniczka23 trollobraní 😂😂

texetka
7. únor 2020

Tohle nemůže žádná matka myslet vážně .... Bud je bez citu, mozku anebo má nějakou psych poruchu

izz76
7. únor 2020

Nebuď hloupá, neodkladej dítě do postýlky a doprej mu co potrebuje🙄

kuttu
7. únor 2020

@agneska7 Protože tohle nikdo jinej nez troll,byt nemůže 🤦‍♀️🤦‍♀️tohle je trapný

agneska7
7. únor 2020

@kuttu přečti si co jsem psala víš 😉

sister05
7. únor 2020

@sudylichozrout hele,to nebude troll. Moje půlroční dítě je závislé na Sunaru a suchých plinach...😭😥

zuzita15
7. únor 2020

Ja teda nepoznam trolla podle stylu psani, asi ctu malo trollich diskuzi, ale to vazne nekoho bavi davat sem trapny otazky a bavit se nad odpovedma? To je trochu ubohy a ten clovek je chorej na dusi, kdyz ma takovou zabavu...

kuttu
7. únor 2020

@agneska7 jj,ja odpovidala driv,nez jsem to vše dočetla😁👍

levandule_k
7. únor 2020

Když jsem viděla nadpis, myslela jsem, že dítěti budou aspoň 2 roky 🙂

teckadvojtecka
7. únor 2020

@levandule_k Taky jsem si myslela, že mu bude 2+. Ale jak jsem viděla, že má tři týdny a anonymní otázku, tak je jasné, kdo to píše, pač se asi velmi nudí a vymýšlí různé anonymní diskuze. A je to už i docela trapné.

levandule_k
7. únor 2020

@teckadvojtecka já jen doufám, že tyhle anonymní diskuze tu nejsou zakládány schválně, aby se tu trocha oživila diskuze...

teckadvojtecka
7. únor 2020

@levandule_k Možná jo, kde jinde se tolik "oddiskutuje"? :D