Dítě závislé na kojení. Jak ho to odnaučit?
Mám 3 týdenní dítě,které chce být pořád u prsa, jakmile ho dám do postýlky děsný řev. Jak to odnaučit? Už přemýšlím,že přestanu kojit
Ty wole to je už normálně trapný 🤦♀️
Jako já nevím ale proč by každá anonymní otázka měla být troll ?
@agneska7 Protoze takhle blbej dotaz nemuze byt myslen vazne. Zadna zenska nemuze tvrdit, pokud je svepravna, ze je tritydenni novorozenec zavisly na kojeni. Protoze tritydenni kojenec ma jen tri potreby a charakteristiky. Spi, rve a koji se.
Navic jak se pise vyse, opet a znovu podobny rukopis.
@leniczka23
Ten je krasny
To jo a tohle je třeba vážně žertík ale chtěla bych upozornit že neznali lidé stále existují ...
Už zase? není čas vymyslet něco originálnějšího? Nebo už to ten malej mozeček nedává? 😅
@agneska7 kazda ne, ale to jde jasne poznat podle stylu psani a ty otazky..a jestli toneni troll tak ja placu jaky dementi maji deti.
@leniczka23 to by ses právě divila 🤣 no já mám v okolí právě jednu holčinu co má 2 děti a IQ tykve a podobne otazky jsou úplně běžné 🤣
@agneska7 Neneeee 😁
@leniczka23 trollobraní 😂😂
Tohle nemůže žádná matka myslet vážně .... Bud je bez citu, mozku anebo má nějakou psych poruchu
Nebuď hloupá, neodkladej dítě do postýlky a doprej mu co potrebuje🙄
@sudylichozrout hele,to nebude troll. Moje půlroční dítě je závislé na Sunaru a suchých plinach...😭😥
Ja teda nepoznam trolla podle stylu psani, asi ctu malo trollich diskuzi, ale to vazne nekoho bavi davat sem trapny otazky a bavit se nad odpovedma? To je trochu ubohy a ten clovek je chorej na dusi, kdyz ma takovou zabavu...
Když jsem viděla nadpis, myslela jsem, že dítěti budou aspoň 2 roky 🙂
@levandule_k Taky jsem si myslela, že mu bude 2+. Ale jak jsem viděla, že má tři týdny a anonymní otázku, tak je jasné, kdo to píše, pač se asi velmi nudí a vymýšlí různé anonymní diskuze. A je to už i docela trapné.
@teckadvojtecka já jen doufám, že tyhle anonymní diskuze tu nejsou zakládány schválně, aby se tu trocha oživila diskuze...
@levandule_k Možná jo, kde jinde se tolik "oddiskutuje"? :D

Hele..bacha..bude trollobraní, a ja doufam ze tebe sezerou jako prvni..