icon

Jak často kakají vaše děti po šestinedělí?

marda
24. zář 2010

chtela jsem se optat jak casto kakaji vasi deti po 6-ti nedeli.V 6-ti nedelí jsme kakali i 6 krat denne a nyni treba den nebo dva nic.Je to ok?dekuji za reakce............

momin
24. zář 2010

@marda pokud kojis je to urcite v pohode.. 😉 Mimi nemusi kakat klidne i tyden..
Rikala nam tenkrat lekarka ze do 10 dni je to v klidu,kdyby nekakal dyl mame radeji prijit a podiva se na nej.. 😉

pablinka
24. zář 2010

Na otázku "jak často kakám" radši nebudu odpovídat 😀... ale jinak u plně kojených dětí je normální stolice 10x denně i jednou za 10 dní 😉 Vítek měl i 12denní pauzy, než jsme najeli na příkrmy.

hanule05
24. zář 2010

Tak dcerce bude 5 měsíců a kadí teda každý den, ještě před týdnem kakala i několikrát za den, ale začalo se to postupně oddalovat. Teď nekaká hned po ránu, ale třeba až odpo nebo navečer. A to pak třeba i dvakrát či třikrát než jde spát. Teď po očkování má trochu průjem, tak jsem zvědavá, jak se jí to ustálí, až nebude mít reakce po očko.

zlatouch
24. zář 2010

😀 😀 😀 Bezva dotaz, meli bychom zavést hitparádu nej otázek 😀 😀 😀 Hlasuju pro první místo 😀
Hned mám lepší náladu 😉 Jenom, jestli to ale nebude tím, že už jsem dneska kakala 😀 😀 😀

elly01
24. zář 2010

My máme dvojčátka, stále plně kojená. Klárka kaká každý den 1x a Ondrášek třeba jen 1x za týden... Také mi paní doktorka říkala, že u plně kojených dětí je do 10ti dnů nekakání normální 🙂 Jen je tedy pak ta plínečka po týdnu ,,větší než obvykle,, 😀

mates22
24. zář 2010

ahoj, každé dítě to má jinak a u kojených je normální i náhlý přechod od stálého kakání několikrát denně až po kakání jednou za 10 dní, zato pořádně. Obě moje děti to tak měly, starší měla nejdýl pauzu 7 dní, mladší dokonce 10 (paní doktorka říkala, že i 12 je ještě OK). Ale je fakt, že i když jsem věděla, že je to normál, stejně jsem na to kakání už čekala nedočkavě- protože on se vždycky tak od třetího, čtvrtýho dne bez káka dost kroutil 🙂

takže žádnou paniku, je to v pohodě!!!!