Jak dlouho kojit 6týdenní miminko a nechat ho bez jídla?
@sirinfirst ptám se abych věděla zda je vše v pořádku, nedělám něco špatně...
@nina2022 tohle je extremne individualni.. mne se obe deti nekojily nikdy dlouho (maximalne starsi syn vecer na usnuti, kdy nemohl zabrat, tak to trvalo dlouho), ale jinak se kojili vetsinou do peti minut, starsimu jsem prsa stridala jen relativne kratce, po par tydnech uz pil kazde kojeni jen z jednoho, druhy se kojil pres dva roky z obou a stridal si je, jak chtel, i nekolikrat behem tech par minut, ani jeden z nich nevydrzel dlouho, kojila jsem i co pulhodinu. Zase spali celkem pekne v noci (i kdyz mladsi se prvni mesice i prvni polovinu noci budil co pulhodinu 😁🤦♀️).
Nepocitam spurty, obdobi prvnich zubu a podobne, kdy se kojili snad porad 😂
Někdy do pěti minut hotovo a někdy by vydržel hodiny a pauza zrovna tak, někdy za hodinu a někdy v noci pět hodin a úplně v pohodě.
Jeee, tak někdy bylo dítě u prsu deset minut, jindy dvě hodiny, někdy jsem kojila třikrát za hodinu a jindy spalo tři hodiny v kuse. 🤷🏼♀️
Pres den v tomhle veku cca 20 minut a vydrzel tak 3 hodiny. V noci jsem kojila celkem skoro hodinu, spal 6 hodin
Když holkám bylo 6 týdnů tak mam pocit, že jsem jenom kojila 😀 ale brzo se to srovnalo a holky vydržely i 2 hodky. Ale s dvouma je to jiné 🙂
Dcera se do cca 3 mesicu kojila kazdou hodinu.

Vůbec bych to neporovnávala.. Já jsem kojila těch 20 - 30 minut (střídala obě prsa) a kojila jsem každé cca 2 hodiny.