icon

Jak dlouho kojit 6týdenní miminko a nechat ho bez jídla?

nina2022
26. kvě 2022
sirinfirst
26. kvě 2022

Vůbec bych to neporovnávala.. Já jsem kojila těch 20 - 30 minut (střídala obě prsa) a kojila jsem každé cca 2 hodiny.

anet_98
26. kvě 2022

@nina2022 můj syn byl velký jedlík a ještě ve dvou měsících byl schopný pít z obou prsou každou hodinu až dvě. Kojení trvalo tak 15-30minut (záleželo na prodlevě mezi kojeními). Okolo třetího měsíce se prodleva zvyšovala a doba kojení snižovala 🙂

nina2022
autor
26. kvě 2022

@anet_98 to my také pijeme z obou prsou, ale někdy ani 2 hodiny bez jídla přes den nevydrží

nina2022
autor
26. kvě 2022

@sirinfirst ptám se abych věděla zda je vše v pořádku, nedělám něco špatně...

rencinka87
26. kvě 2022

@nina2022 tohle je extremne individualni.. mne se obe deti nekojily nikdy dlouho (maximalne starsi syn vecer na usnuti, kdy nemohl zabrat, tak to trvalo dlouho), ale jinak se kojili vetsinou do peti minut, starsimu jsem prsa stridala jen relativne kratce, po par tydnech uz pil kazde kojeni jen z jednoho, druhy se kojil pres dva roky z obou a stridal si je, jak chtel, i nekolikrat behem tech par minut, ani jeden z nich nevydrzel dlouho, kojila jsem i co pulhodinu. Zase spali celkem pekne v noci (i kdyz mladsi se prvni mesice i prvni polovinu noci budil co pulhodinu 😁🤦‍♀️).
Nepocitam spurty, obdobi prvnich zubu a podobne, kdy se kojili snad porad 😂

mdch91
26. kvě 2022

@nina2022 vse v poradku 🙂 kojim jak dlouho a jak casto nase 4. dite chce. Zadne se nezda byt v neporadku 🙂

cuuza
26. kvě 2022

Někdy do pěti minut hotovo a někdy by vydržel hodiny a pauza zrovna tak, někdy za hodinu a někdy v noci pět hodin a úplně v pohodě.

tahejhula
26. kvě 2022

Jeee, tak někdy bylo dítě u prsu deset minut, jindy dvě hodiny, někdy jsem kojila třikrát za hodinu a jindy spalo tři hodiny v kuse. 🤷🏼‍♀️

jjasmina
26. kvě 2022

@nina2022 kojila jsem dle jeho potřeby a za hodinu třeba zase, v noci i nonstop

elesse
26. kvě 2022

Pres den v tomhle veku cca 20 minut a vydrzel tak 3 hodiny. V noci jsem kojila celkem skoro hodinu, spal 6 hodin

elfka21
26. kvě 2022

@nina2022 V tomto věku to bylo kojení tak na hodinu a po dvou hodinách chtěla zase. Bylo to na budku. 😆

slunickovao
26. kvě 2022

Když holkám bylo 6 týdnů tak mam pocit, že jsem jenom kojila 😀 ale brzo se to srovnalo a holky vydržely i 2 hodky. Ale s dvouma je to jiné 🙂

lentilkah
26. kvě 2022

Dcera se do cca 3 mesicu kojila kazdou hodinu.