icon

Je polokošile na kojení s dostatkem knoflíků pohodlná?

xmisas
29. pro 2021

Ahoj, myslite že bude tahle polokošile pohodlná na kojení? Jestli je tam dost knoflíčků, aby šlo rozepnout až k prsu? 🤔

Je polokošile na kojení s dostatkem knoflíků pohodlná?
biciklissie
29. pro 2021

Jen moje zkušenost. Já neměla na kojení ty knoflíčky rada. Většinou se to blbě rozepina a zapíná a jako crcat se s tím každé kojení... Za ně raději něco jinak řeseneho.

jiss
29. pro 2021

@xmisas souhlas s biciklissie, já měla trika z Lidlu, co mají knoflíčky jenom tři, a po pár pokusech zůstaly rozepnuté nafurt. Tohle by mě strašně štvalo.

xmisas
autor
29. pro 2021

@jiss děkuji za odpovědi. Knoflíčky bych asi zvládla, mám v plánu hlavně na doma, takže maximálně zapnu jen jeden nebo dva a bude.. sháním nejaka levná trička na kojení. Mám spotřebu tak dvě trička na den, takže kupovat nějak draha se mi nechce..

zuzkasim
29. pro 2021

Mě to přijde málo, chce to rozepínací až pod prsa, raději něco volnějšího než takové triko (jako já nesnášela, když se rýsovaly kojící vložky v podprsence).

lotosek
29. pro 2021

Poradila bych si s tím. Já jsem ale měla nejraději obyčejná trika s větším nebo volnějším výstřihem, který se jen shrne a nemusím nic rozepínat.

emamaira
29. pro 2021

Zkus Bonprix, mám odtamtud obyč kojící trička. Sada 2 triček byla asi za 400 a jsou v pohodě.

makkyv
29. pro 2021

@xmisas Za mě úplně bez problému, ze začátku jsem to moc hrotila, kupovala kojici trička a ostatní, teď nosím úplně obyčejný trička, které jsou lehce pružnější nebo velikost uni, vytahnu prso a nazdar😀 ale na spaní jsem musela mít košili nebo něco, kde to prso je cele venku, mala mi u nej spi v noci 🙂

alishka111
29. pro 2021

Já jsem to řešila kombinací nátělník a tričko. Nátělník stáhnout pod prso, tričko vyhrnout. Decentní, multifunkční ;)

kafr
29. pro 2021

Tak na po doma jsem probrala manželovi košile a zapínala jen dle potřeby. 😉👍

iris92
29. pro 2021

Za me neni potreba to nejak hrotit 🙂 za 3 roky jsem nasbirala jen par vylozene kojicich tricek a spis jsem to resila bud nejakym pruznym co jde stahnout, nebo volnejsim, ktere se vyhrne 🙂 na doma mi moc vyhovovaly kojici tricka z bonprixu a ted mam treba dve nove - obycejne z lidlu, zebrovane a ten material je super, daji se skvele stahnout. Jinak po porodu jsem ocenila kojici tilka (lidl nebo hm), ktera maji odepinaci tu horni cast, je tam jakoby vsita podprsenka.