Je polokošile na kojení s dostatkem knoflíků pohodlná?
Ahoj, myslite že bude tahle polokošile pohodlná na kojení? Jestli je tam dost knoflíčků, aby šlo rozepnout až k prsu? 🤔

Mě to přijde málo, chce to rozepínací až pod prsa, raději něco volnějšího než takové triko (jako já nesnášela, když se rýsovaly kojící vložky v podprsence).
Poradila bych si s tím. Já jsem ale měla nejraději obyčejná trika s větším nebo volnějším výstřihem, který se jen shrne a nemusím nic rozepínat.
Zkus Bonprix, mám odtamtud obyč kojící trička. Sada 2 triček byla asi za 400 a jsou v pohodě.
@xmisas Za mě úplně bez problému, ze začátku jsem to moc hrotila, kupovala kojici trička a ostatní, teď nosím úplně obyčejný trička, které jsou lehce pružnější nebo velikost uni, vytahnu prso a nazdar😀 ale na spaní jsem musela mít košili nebo něco, kde to prso je cele venku, mala mi u nej spi v noci 🙂
Já jsem to řešila kombinací nátělník a tričko. Nátělník stáhnout pod prso, tričko vyhrnout. Decentní, multifunkční ;)
Tak na po doma jsem probrala manželovi košile a zapínala jen dle potřeby. 😉👍
Za me neni potreba to nejak hrotit 🙂 za 3 roky jsem nasbirala jen par vylozene kojicich tricek a spis jsem to resila bud nejakym pruznym co jde stahnout, nebo volnejsim, ktere se vyhrne 🙂 na doma mi moc vyhovovaly kojici tricka z bonprixu a ted mam treba dve nove - obycejne z lidlu, zebrovane a ten material je super, daji se skvele stahnout. Jinak po porodu jsem ocenila kojici tilka (lidl nebo hm), ktera maji odepinaci tu horni cast, je tam jakoby vsita podprsenka.

Jen moje zkušenost. Já neměla na kojení ty knoflíčky rada. Většinou se to blbě rozepina a zapíná a jako crcat se s tím každé kojení... Za ně raději něco jinak řeseneho.