Jsem náladová z kojení?

lani1
25. čer 2017

Máte někdo zkušenost, že by se vám trochu zlepšila náladovost po ukončení kojení? Kojím dva roky a teď pár dní už ne, malá by teda ještě prísun ocenila, kojila sem do posledního dne dost často, ale dost častto to bylo jen dudání a mně už hodně nepříjemné plus noci šílený. Navíc i po hodině dudání pak vzteklá, že už nedám. Probíhá to docela ok, sice si párkrát řekne, ale scénu udělá max 1x denně hlavně nad ránem v posteli. Spíš se s tím špatně smiřuji já, přestože mi bylo až špatně, když jsem ji měla nacuclou na bolavé bradavce (z častého dudání). Ale k věci. Máte někdo zkušenost, že po skončení kojení se vám srovná i náladovost? Já teď trpím strašným premenstruačním syndromem, kolikrát poznám, že mi přijde menstruace podle toho, že máme doma velkou hádku, je to jak horská dráha každý měsíc.

arwen_arina
26. čer 2017

Ja teda kojila celkove tak tyden,teda ne primo,ale odsavackou...a byla jsem zrala na nejblizsi vetev:( jeste chvili a uz se tam houpu. Takze konec,odsavacka letela do kose a holce Nutrilon...a do dvou tydnu bylo vse v poradku, mala absolutne spokojene miminko,ktere v podstate neplace, ja v klidku a v pohode konecne uzivala materstvi🙂 takze i kdyz je mm asi slozenim nenahraditelne, uz by me nikdo nedonutil kojit ani den,jak hrozne tohle bylo. A jelikoz mame s manzelem nekolikalety vztah bez jedine hadky, nestalo mi to za to ani z toho duvodu🙂 presne jak pises, naladovost velika. Takze ano,myslim,ze se to zlepsi a o hodne 🙂

lv
26. čer 2017

Mně to zůstalo 🙂 že budu mít menses poznám z rozladění, podráždění, jsem protivná (a žravá). Před 2.dcerou to bylo taky, ale mnohem slabší.