Jak vypadat starší. Co byste poradily?
Ahojte holky uvádět věk tu nebudu není mi opravdu 15 let ale vypadám strašně mladě a tím opravdu myslím až moc😂 nevíte nějaký rády? Třeba účesy který mě udělají starší? Opravdu nevím. Ano zkoušela jsem make-up ale nedopadlo to vůbec dobře 😂 vůbec s nim neumím. Takže by mi opravdu pomohla nějaká rada. Dekuju
@amazonkajanik tak ti na to odpovím jen jedno. Tak nevěř 🙂
@svetilkova201 víš, mě mrzí to,že člověk se ti tady snaží konstruktivně poradit a pak zjistí,že to byl jen fake. Protože jestli máte mít jeden účet celá rodina a jeden z vašich členů má takový problém,který řeší s cizími na netu,jelikož v rodině nemá zastání,tak je to velice smutné ...
@svetilkova201 malo.. Pridej. Az prohlasis dotaz jak ze sebe udelat Conchitu Wurst, tak to vemu teprva jako extra schock dotaz
@amazonkajanik a co?
@svetilkova201 třeba ta fobie ze zvracení
@amazonkajanik existuje ;)
@svetilkova201 já vím,že tahle fobie existuje.dokonce na to odpovídaly holky,které jí samy mají. Ale dotaz byl od 13leté slečny,žijící tou dobou s rodiči ve španělsku,studující školu po netu . Rodiče nad tím měli mávnout rukou,že to nic není.
@svetilkova201 Vysoký culík anebo krátké vlasy a výrazné oči. 🙂

Udelej si vic deti rychle pp sobe,nevyspani a teh na stridacku s hubnutim udela sve 😀😀😀