4. děti. Jak to zvládáte?
Dobrý den má tady někdo 4.děti nebo více?? Zajímalo by mě jak to zvládáte atd 😬😊😃
Co znamená čtvrté děti? 😃
Tak pro ty které tomu neporozuměli čtyři děti 😬😃😃😃
Nyní jsem 39+0tt,páté 🙂
NO jasně, "tady" je spousta rodin co má víc dětí ( je tu i skupinka pro maminky s více dětmi ...). My máme 4 chlapečky 😉
@sunsey čekám zrovna 4. ditko 🙂 myslím, ze už to tak velký rozdíl (než 3) asi nebude, ale muzu se mýlit 😂 termín mám v únoru 🙂
My žel ne, ale moc se mi velké rodiny líbí a nemít já nic moc zdravotní stav, tak doufám, že bychom ty 4 měli 🙂 Máme 2 holčičky a jak zjistím, že někdo v okolí čeká, tak v dobrém strašně závidím :D
@petrujovi132 fakt?? Tak to moc gratuluji... Co to bude?? A co máte doma??
Nám se v pondělí čtvrté narodí. Budeme mít 2kluky a 2 holky.
my máme 4 holčičky , občas náročné, občas pohoda, prostě jako kdy ... Myslela jsem si, že horší a náročnější, jak po 4. porodu , to už být nemůže (kdy jsem vážila, odsávala dokrmovala a do toho domácnost 220m2 a 3. holčičce byly necelé 2 ) ... omyl, když byl nejmenší rok, byla jsem na náročnější operaci - nikdo mi nepomohl, zase jsem si šáhla na dno ... a letos od března do září nasáčkované doma , tak jsme si to dala ještě jako učitelka 😀 ... se docela děsím příštího jara 😂
@sabcav si fakt myslíš, že školy zavřou až na jaře?😄 Já tomu dávám tak měsíc. Nelča třeba za září byla jen týden ve škole. Jak doktorka na začátku školy nevěděla pořádně jak mají řešit nemoci, nechala jí radši 2 týdny doma. 5.den byla samozřejmě ok. No a teď měla rýmu,tak do školy nesměla.
@benjik ne, to si nemyslím, určitě dřív ... dávám tomu 2 týdny ... ale pokaždé je to jaro nějaké náročné, už kolik let ... už bych si přála normální jaro 😀 . Tak T. byla teď 10 dní v nařízené karanténě a musela jít na test, naštěstí negativní , K. měla rýmu, takže nemohla do školky, takže téměř totožná situace jako na jaře . Ale asi mám praxi, šlo mi to nějak líp od ruky než na jaře 🙂 ... taky je sakra u dítěte rozdíl , jestli je mu 2 roky , nebo 2,5 roku ... G. udělala velký pokrok a už se tolik nevzteká... tak snad jsem to teď nezakřikla
@benjik jeee, taky Vám to vyšlo krasne - dva a dva 😂❤️
@pajiskazemlyna a ještě jsou na přeskáčku.
@benjik mám to stejne 🙂)
Nás sen, ale zatím z prostorových důvodů to nejde.
My máme čtyři holky, nejmladší je 7 měsíců, když se narodila,starších holkám bylo 6, 4 a čerstvé dva roky. Za mě zvládnutelné a skvělé, ale jen díky tomu, že mám dokonalého muže, co každý den přijde z práce rovnou na druhou šichtu, přebírá všechny děti a už do večera je to "jeho byznys" , jak říká:D, včetně domácnosti a prací, co jsou třeba, ale i večeře, koupání, uspávání je u nás výhradně mužská práce, abych já si mohla odpočinout/zaběhat/jít na kafe, nebo cokoli chci. S nikým jiným bych do tolika dětí nešla..🙂
Já se také přidávám do klubu. Máme pět dětí,tři holky a dva kluky. Někdy je toho na mě hodně, někdy to zvládám levou zadní, asi tak jak většina. Manžel má časově náročné povolání, tak toho doma moc neudělá, takže o nějaké pomocí nemůže být moc řeč. Uspává večer nejmladší dítě,jinak je to skoro všechno na mě. Navíc máme velký dům s velkou zahradou,tak čas pro sebe mám opravdu velmi výjimečně. Ale za velkou rodinu jsem ráda, nikdy jsem si nemyslela, že budu mít tolik dětí a doma tolik radostí

Omlouvám se, ale čtvrté děti?? 😂😂😂