Bolest bříška po chlebu s lučinou

sussy28
23. bře 2017

Potřebuji poradit co dělám špatně. Na 10. měsíční prohlídce mi doktorka řekla, že mohu začít dávat chleba lehce namazaný lučinou. První den jsem tedy k večeři namazala, nakrájela a dceři moc chutnalo (i když nepořádek byl teda strašný). Snědla 1 malý krajíc bez kůrky. Problém začal asi 2 hodiny po podle. Dala jsem jí spát a najednou se vzbudila se strašným brekem.. Vždy na chvíli usnula a za chvíli se vzbudila s řevem, mokrými tvářemi od slziček a kroucením.. Takto jsem střídavě chovala a uspávala asi do 2 hodin rano... Ni nivc. Další dva dny horecka, tak jsem myslela, že to byly zřejmě zoubky... Další dva dny jsem chleba nedávala. Včera jsem se odhodlala a pokus s chlebem večer opakovala... Stejný scénář jako první den s chlebem, jen s timu rozdílem, že pořádně usnula až v půl čtvrté ráno ☹ A teď mi prosím někdo poraďte... Co jí může vadit? Chleba (Nedávám čerstvý), lučina, velké mnoižství nebo to, že jí to dávám večer??? Ráda bych jí pečivo dávala, ale teď se budu bát pokaždé, že budeme mít dalsi bezesnou noc..

novamamina
23. bře 2017

@sussy28 Děti sice ještě nemám, takže z vlastní zkušenosti nemluvím. Jen mě napadá, nemůže to být intolerance na mléko nebo nemůže mít celiakii?

lv
23. bře 2017

Chleba už dřív jedla? Mlže jí dělat zle, jasně..i ta lučina..
zkusila bych to ráno a pokud jí nebude dobře, tak nedávala..
zuby s tou teplotou, to je pravděpodobné..

@novamamina předpokládám, že v 10m už jí jogurty, máslo, kde by se intolerance na mléko projevila taky..a to samé s lepkem

novamamina
23. bře 2017

@lv Jo, to je asi pravda. 🙂

sussy28
autor
23. bře 2017

Děkuji za nápady.. Jogurty jí normálně, máslo dávám do příkrmů. Lepek už jsme zavedli dávno a vše v pořádku. Chlebík suchý měla párkrát jen tak samotný na žužlání, ale ne před spaním ☹

kvakuska
23. bře 2017

@sussy28 zkus dát trochu lučiny na lžičku jen tak po snídani a jiný den zkus ráno chlebík lehce máznutý máslem, uvidíš zda to bude v pohodě. Tu večeři zapíjela mlíkem?

sussy28
autor
23. bře 2017

@kvakuska Děkuji, dobrý nápad.. Večeři zapíjela jen čajíkem.