Maminky, co děláte s dětmi, když jste s nimi samy? (Cca 1,5-2 roky)

5. srp 2022

Ahojky, vůbec mě nic nenapadá, v tomhle horku jsme doma, ale jinak už nemám nápady, chodíme na hřiště.. myslím co děláte běžné.. ne ze jezdíte do zoo atd, to každý den neděláte zejo..
dekuju za inspiraci

treasurka
5. srp 2022

V tomhle vedru jsem je brala ven hned rano, pak jsem nafoukla bazenek, a dala ho na balkon, nebo do obyvaku na piknikovou deku, , kdyz nebyl balkon, a deti si hraly tam.

autor
5. srp 2022

@treasurka děkuji

gbp
5. srp 2022

ja sem momentalne uz dost tehotna, takze to vedro by pro me asi bylo smrtici tedy - modelovaly sme si, kreslily, cetly si, skladaly puzzle, pak sem ji dala ledy do sprchace na hrani. ted potrebujem jit veset pradlo na balkon, ale bojim se otevrit dvere, aby nas to nesezehlo 😅 takze mozna radsi neco "uvarime", necham ji treba krajet ovoce na salat. proste asi nic extra 🤷🏼‍♀️

ekou
Autor odpověď smazal
Zobraz
ekou
5. srp 2022

razitka, vodove/prstove barvy, lepeni nalepek/natrhaneho barevneho papiru, navlikani koralku (pro mensi deti ;) ), plastelina, clovece nezlob se s krteckem, posilani balonku, pomoc v kuchyni / veseni pradla ... Rozhodne v paraku pokud mozno nevylezat :D a kdyz je nejhur pustit chvilku pohadku

emillyhk
5. srp 2022

Syn má 18m a v tomhle vedru už taky moc nevím... Ráno jdeme ven, většinou se už kolem 10. vracíme domů, uvařím rychlý oběd, mezitím si syn krámuje v šuplíkách, kouká z okna na traktory, apod. V mezičase si zpíváme, tancujeme,... Po obědě jdeme spát, odpoledne si hrajeme spíš v přízemí, kde máme klimu, v pokojíčku je vedro 🙄 Když už nevím co by, napustím vaničku a cachtá se. Když se večer ochladí, jdeme ještě ven. Ale už se těším, až se trochu ochladí a budeme venku zase víc 😉

klokanka31
5. srp 2022

Skládáme puzzle, malujeme, uklízíme, jsme na pískovišti...

martiniquest
5. srp 2022

Neustale navstevy, hriste hned rano

krisstina93
5. srp 2022

Většinou dokud sem měla jen jedno dítě tohohle veku, tak sme byli celé dny na hřišti, šli jsme ráno a byli do obeday pak sme se šli najist, odpočinout a odpol sme šli znova.

mumu77
5. srp 2022

@krisstina93 jen v têchto pařácích je to momentálnê zcela nemožné.

krisstina93
5. srp 2022

@mumu77 tak záleží kam člověk jde no, my měli kousek od domu park v takovém lesíku, tam bylo mnohem příjemněji, než sedět doma.

pampeliska1313
5. srp 2022

Ráno ven, tak na hodku, pak doma. Syn mi většinou asistuje, něco si spolu zahrajeme, něco mu popovídám, uspim a takhle celej den vlastně dokola. S tím ze prokladame venky ale na chvíli. Nejvíc jsme venku k večeru.

autor
5. srp 2022

@pampeliska1313 děkuji holky

elfka21
6. srp 2022

Kromě bazénku je dobrá i venkovní dětská kuchyňka. Myjeme jako nádobí, ona se zleje, to ji chladí a je dobře. 😆 Jinak doma knížky, vkládačky, panenka. Ale mám mladší dítě, jinak už bych mohla i něco tvořivějšího.