icon

Koupání s miminkem. Kdy se koupete, nebo jak to děláte, když jste doma sama s miminkem?

denca92
21. led 2021

Dobrý den,
mohu se zeptat, jak to děláte, když nemáte manžela nebo přítele doma, a jděte se koupat. Nebo se koupat až uspite miminko?
A ještě bych se chtěla zeptat, jestli máte doma spíše koberce či plovoucí, laminátové podlahy.
Děkuji moc

martiniquest
•
21. led 2021

Bud jsem se sprchovala po uspani nebo jsem dite dala do lehatka a vzala sebou do koupelny.
Podlahy mame vinilove a v koupelne dlazbu.

klokanka31
•
21. led 2021

@denca92 Jdu se koupat když zrovna potřebuju, malou dám do kočárku a i s kočárkem ji mám v koupelně, abych ji měla na očích.

jaja01k
•
21. led 2021

@denca92 Když jsem měla úplně malé miminko, koupala jsem se, když spalo. S větším už plazícím/lezoucím jsem ho brala s sebou do koupelny, měl radost, že to tam mohl zkoumat.
V koupelně máme dlažbu, ve zbytku bytu vinylovou plovoučku.

leniczka23
•
21. led 2021

Koupu se když spí. Doma máme plovoucky jen pod gaucem koberec a děti v pokojíčku jeden se silnicemi.

b91
•
21. led 2021

Já dala malého vždy do lehátky/houpátka a vklidu se vykoupala.
V bytě máme plovoučku, na wc +kouoelna+schody a chodba dlažba.

veroniqess
•
21. led 2021

Koupu se, když malý spí, abych měla klid, jen si vezmu chůvičku do koupelny, abych nemusela špicovat uši.
Kromě ložnice máme po domě plovoučku.

terka555
•
21. led 2021

Malyho jsem bud koupala se mnou nebo lezel u vany v lehatku a nebo spinkal v postylce a ja ho kontroloval chuvickou😊

hezz17
•
21. led 2021

Kdyz spi

me_druhe_ja
•
21. led 2021

Jdu do sprchy, když spí. 🙂 Jinak máme všude v baráku dlažbu.

netopejr
•
21. led 2021

Kdyz spi, a pokud nespi nebo je nespave, tak do autisedaflcky - kdyz na me videlo, nervalo a bylo lepsi si to treba i nacasovat na dobu, kdy je vzhuru. Vzdycky jen sprcha, vanu jen kdyz by byl nekdo dalsi dospely doma, protoze mne ty mimina nikdy nespaly spolehlive nebo beze me dyl.
Kou0elna a chodba dlazba, dal vinyl, v obyvaku kusovka koberec vprostred pro děti kvuli zimě od podlahy.

zelenaesmolda
•
21. led 2021

@netopejr v autosedacce by dite byt mimo auto nemelo

jjasmina
•
22. led 2021

Dám do postýlky s hrackama, máme v obyvaku takovou tu cestovní, kolikrát vyletim a ještě si hraje, tak v klidu.Máme plovoucku

andelka
•
22. led 2021

Rychlovka když spal. Později,když už seděl,tak jsem chodila s ním.
Podlahy máme plovoucí a parkety. Koberce jen kusové.

lovemusicsun
•
22. led 2021

Když byly holky úplně malé, tak jsem se sprchovala, když spaly. Pak už jsem je nechala v koupelně, dala jsem jim něco na hraní a sprchovala se. Největší zábavou stejně bylo být přilepené na skle sprchového koutu a bouchat na maminku.
Doma máme jedině plovoucí podlahy, žádné koberce. Nemám je ráda, chytá se do nich prach.

moonulka
•
22. led 2021

Když muž není doma tak se vykoupeme spolu 😊 Jinak když usne, tak už se z postele nehnu, takže jinak to musím stihnout před jejím spánkem. Má 8m. Máme všude plovoučku 😊

malinkaelinka
•
22. led 2021

Od narození se koupeme spolu. Dokud byla ležící salamek, svlékla jsem ji, dala past koníčky nebo jen na záda a položila vedle sprchace. Rovnou jsem ji taky napustila vaničku a pak jsme se prostridali. Když přešla na velkou vanu, prostě jsem vlezla k ní, oaprchovala se, vylezla, namazala atd a dcera si ještě hrála ve vaně. Teď je jí rok a půl, ve vaně si dost vyhraje, takže ji napustim vodu, dám do vany a vedle ve sprchaci se myju já. Akorát když si chci dát vanu a oholit nohy, plánuju to tak, aby manžel pohlídal. Se dvěma to budu dělat podobně.