icon

Můj 5letý syn si hraje s pindíkem. Proč to dělá? Co s tím?

miszulicka
23. led 2021

Ahoj maminky potřebuji radu. Můj 5 letý syn si pořád hraje s pindou. Ale tak že si lehne na břicho má ruku na pindourovi a dělá kopulativni pohyby. To dělá vesměs denně. Jsem zoufalá proč to tak je?? Mě ani přítele nikdy u intimní chvilky neviděl. Nevím proč to dělá. Máte řadu co stím??

mamikry
23. led 2021

@miszulicka 😀 A to pockejte v puberte.

barumrallyebum
23. led 2021

A nemohl videt neco treba na mobilu?

agneska7
23. led 2021

Nemyslím si že je potřeba něco vidět je to přirozené , zkoumá,

20190418
23. led 2021

Proč to tak je? 🤣 protože si proste dela dobře, nemusel to nikde vidět. Pinďu i ruce má u sebe, takze není tak těžké přijít na to, ze je to fajn zábava. Nechte ho, jen mu řekněte, aby to dělal jen kdyz he sám.

leniczka23
23. led 2021

Naprostý souhlas s @20190418

ema90
23. led 2021

V jake to zijeme dobe, ze jste z toho zoufala? Vas pritel si nehoni? 🤷🏼‍♀️🙃
Dyt je to uplne normalni.
Mozna byste se hodne divila, kdyby jste vedela, kolik malych deti masturbuje. A prijde mi to uplne normalni.
Proste prijdou na to, ze jim to dela dobre a vubec by me nenapadlo, to nejak zakazovat nebo vysvetlovat, ze je to spatny.
Proste ho nechte byt.
Jediny co, tak souhlasim s tim, ze bych mu vysvetlila, aby to delal jen, kdyz je sam 🙂

jsme
23. led 2021

@miszulicka zdravím taky mě to vyděsilo. Hledala jsem ptala se. V tomto věku je to prý naprosto normální, přesně má se jen usměrňovat že se to dělá v soukromí. Staršího už jsem bohužel přistihla vyloženě masturbovat. Rychle jsem vycouvala z pokojíku, dala si panáka cígo a smířila se s tím že už není miminko 🤷‍♀️😅🤦‍♀️

codal
23. led 2021

Dělají to i holčičky.. je to normální, přirozené, prostě zkoumá svoje tělo a je mu to příjemné.. jen je potřeba vždycky usměrnit v tom, aby to dělal v soukromí, ne na veřejnosti. Víc bych to neřešila.

zelenaesmolda
23. led 2021

@miszulicka protoze je to naprosto normalni soucast vyvoje.Deti zjistuji,ze je to prijemne.Masturbuji i batolata.Vysvetlit,ze to patri do soukromi a neresit,hlavne netrestat.

zelenaesmolda
23. led 2021

@jsme kolik mu bylo?

odula
23. led 2021

@20190418 To mi připomíná tu pitomou anekdotu o vztahu kluka a pindíka "byli jsme tak chudí, že kdybych se nenarodil jako chlapeček, neměl bych si s čím hrát!" 😀
@miszulicka mám dojem, že tohle přátelství bude trvat, dokud budou ruce sloužit... 🙊 😀 vysvětlit, že je to věc soukromá jako je pindík soukromej a to je asi tak všechno

alilali
23. led 2021

Víte, proč to tak je ? Děti se tímto uklidňují. U nich to neznamená žádná prasecina. https://www.novinky.cz/zena/deti/clanek/masturb...

eniripsa
23. led 2021

Uprimne, pamatuji si, ze jsem to delala i ja, kdyz jsem byla hodne mala 😂 objizdela jsem polstar, plysaky,.. 😅 Kamaradka to take delala, je to proste normalni 🙂 Jen mu vysvetlete, at to dela v soukromi, ale nezakazovala bych to.. je to proste prirozeny vyvoj😄

marti89
23. led 2021

Máme to stejně 😀 Manžel byl se synem na tříletce a doktorka mu ukazovala, že má přetahovat pinďu a jak moc. No a syn to vzal velmi vážně a dělá to od té doby sám pořád. Obřízku potřebovat nebude 😀

cherie24
23. led 2021

@miszulicka je to přirozené, objevil že když si na něho sáhne, je to příjemné. Normální vývoj. Hlavně ho neplácejte přes ruce nebo mu neříkejte věty typu to je ostuda si tam sahat nebo to se nedělá to je špatně, fuj kam si to saháš. Nebo pak bude vyrůstat v domění, že sahat na sebe je špatné a je to něco za co by se měl stydět. Vede to pak i k problémům v sexuálním životě, protože do podvědomí si zapíše, že toto je prostě věc, která se nehodí a měl by se stydět, že mu to dělá dobře.

jsme
23. led 2021

@zelenaesmolda už nevím přesně ale asi 5,5 tak nějak.. Člověk čekal nějaký tření nebo tak něco, on rovnou přešel k originálu 🤷‍♀️😅🤦‍♀️

miszulicka
autor
24. led 2021

Holky děkuji za odpovědi. Už to dělá poměrně dlouho tak jsem nejdřív byla taková že jsem mu za to vynadala. Ale pak taky mi někteří řekli ať ho nechám že je to normální. On sám mi přijde že je na svůj malí věk trošku vyspělejší. I sám mi řekne že jde do pokojíku ať za ním nechodím . Samozřejmě ho slyším jak si tak Heka a je mi jasné co dělá. Ale snažím se to přehlížet. Ale bála jsem se aby to třeba v pozdějším věku nepřerostly v nějakou úchylku a pod...

holkaokomodra
24. led 2021

@miszulicka podobnou reakci měla paní učitelka že školky důchodového věku, děsně překvapená mi hlásila co syn dělá, že si lehne na bříško, ruce mezi nohy a váli se po nich při usínání. Tak jsme ji řekla, že vím... Vyvalila oči a řekla no jo, ale von je u toho úplně rudej... 😁😁😁 No tak je no boooooože. Co s ním dělá dnes nevím, ale na devianta nevypada 😁

95newmommy2020
24. led 2021

Je to příjemný 😄 to je ten důvod. Můj syn si ZŠ hraje s pindikem ve vane a nebo když mu davam plenku a leží na zádech a to mu ještě není ani rok. 🤣 Alw alespoň už muzu přebalit na zádech 😄😄

matyas123456
Odpověď byla odstraněná