icon

Při posazení na nočník pláče, jak to řešit?

dannyblakely
15. črc 2015

Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti. Malé je rok a chtěla bych už pomalu začít s posazováním na nočník. Zkusila jsem to několikrát, ale malá mi hystericky pláče, když ji tam dám. Nemá nožky na zemi a asi ji to nějak tlačí. Jak to řešit? Mám ji tam ze začátku nějak přidržovat nebo nadzvedávat? Neví ale, co po ní chci, tak abych ji tam nemusela držet nějak dlouho.. Nevím, jak s tím naložit..

Strana
z2
pawlinecka1
30. črc 2015

@slunicqqo Asi neopovidate mne,ze 🙂

annaluciapetrzel
30. črc 2015

@dannyblakely ahojda, kup mensi nocnik, aby mela nozky na zemi 🙂

slunicqqo
31. črc 2015

pawlinecka, s tím zkušenost nemám , tak nevím odpovídala jsem na původní otázku, zkusila bych jemně navést, třeba jít někam do lesa, tam si také přičupnout a vyčurat se , když to dítě vidí i u rodičů, tak třeba pochopí, že to není nic čeho by se muselo bát, nebo hodně chodit ven s ostatníma dětma , které uvidí čurat i venku, dítě se hodně učí tím co vidí od ostatních, tak bych tomu nechala čas

denisala
31. črc 2015

syn ma 22m a mame to same a dokonce když ho nechavam nahatého jak jsou horka tak se bez plinky nevykaka - krouti se, kouka smutne - dam plinku a během par minut kaka... na nocniku taky vyvadi nebo když nevyvadi tak mu to tam proste nejde ani na malem prkynku na wc...bylo mi receno, ze mu mam dat cas - tak davam cas i když uz mi prijde, ze je velkej :/ ...

dannyblakely
autor
31. črc 2015

Dneska jsem to zkusila zase a ona si tam ani nechce sednou, ani když ji držím nad nočníkem, tak se jí to nelíbí a propíná se .. ☹ Tak nevim.. asi je ještě fakt malá..

andrrriiik
31. črc 2015

@dannyblakely Neboj,to příjde 😉 Můj syn dělá to samé,sice mu bude teprve 10m,ale předpokládám,že v roce to bude stejné 🙂

pawlinecka1
4. srp 2015

Tak na prkynko se nam uz zadarilo a chodime,zatim jen curat 🙂 Uvidime co kakani,ale to se doladi.Jeste naucit curat venku a bude to vse v poratku.I tak je to nas sikula 🙂Jak mi rikaji vsichni dej mu cas ,nehrot to a pujde to ,tak to delam a ma to vysledky 🙂

Strana
z2