Jak se nosí pantofle Peter Legwood při problémech s nohama?
Ahoj,chci se zeptat,má někdo pantofle této značky a jak se vám v nich chodí?Chci si je pořídit ze zdravotních důvodů (nohy a kolena),,ale nejlevnější nejsou.Děkuji
Fakt to za ty prachy stojí, mě bolí v praci o hodně míň nohy a to si za celý den nesednu.
Koupila jsem si je do práce, jsem setřička a bolely mě pořád nohy. Kamarádka je měla, tak jsem to vyzkoušela. A už je mám v práci, mám je i doma i chlap si je pořídil na doma. A v práci je máme skoro všechny sestry. Za mě fakt dobře investované peníze.
Mám je v práci i doma. Jsou skvělé. Jak často je měníte? V práci je mám 3 roky a přemýšlím, že by zasloužily vyměnit. 🙂
Segra si je koupila chrochtá si 😄
mám je v práci a jiné boty bych si už do práce nekoupila
Mám je už několik let a super. Na minulé vánoce jsem je koupila komplet celé rodině.
Za mě plus, že i když jsou plastové, tak je v nich teplo. Taťka si je zase chválí do wellnesu-opravdu neklouzou na mokrém. A babička má jedny přímo do sprchy. Mně třeba ale přijdou nepříjemný, když jsou mokré.
Taky jsem si koupila žabky a na ty si nemůžu zvyknout. Nevím čím to je, ale jsou strašně tvrdé a pořád nemůžou změknout.
Jinak jsem byla s babičkou u nějakého chlapa co dělá vložky do bot a ten je moc nechvalil-rikal že jsou moc tvrdé...

Máme všichni, jsou skvělé, koupila jsem si je kvůli patám, od té doby mne nebolí.