icon

Jak se nosí pantofle Peter Legwood při problémech s nohama?

15. led 2025

Ahoj,chci se zeptat,má někdo pantofle této značky a jak se vám v nich chodí?Chci si je pořídit ze zdravotních důvodů (nohy a kolena),,ale nejlevnější nejsou.Děkuji

zlataberta
15. led 2025

Máme všichni, jsou skvělé, koupila jsem si je kvůli patám, od té doby mne nebolí.

hezz17
15. led 2025

svija
15. led 2025

Fakt to za ty prachy stojí, mě bolí v praci o hodně míň nohy a to si za celý den nesednu.

zzuzinda
15. led 2025

Koupila jsem si je do práce, jsem setřička a bolely mě pořád nohy. Kamarádka je měla, tak jsem to vyzkoušela. A už je mám v práci, mám je i doma i chlap si je pořídil na doma. A v práci je máme skoro všechny sestry. Za mě fakt dobře investované peníze.

lucisuska
15. led 2025

Mám je v práci i doma. Jsou skvělé. Jak často je měníte? V práci je mám 3 roky a přemýšlím, že by zasloužily vyměnit. 🙂

felis
15. led 2025

Segra si je koupila chrochtá si 😄

luucia
16. led 2025

mám je v práci a jiné boty bych si už do práce nekoupila

kekita
16. led 2025

Mám je už několik let a super. Na minulé vánoce jsem je koupila komplet celé rodině.
Za mě plus, že i když jsou plastové, tak je v nich teplo. Taťka si je zase chválí do wellnesu-opravdu neklouzou na mokrém. A babička má jedny přímo do sprchy. Mně třeba ale přijdou nepříjemný, když jsou mokré.
Taky jsem si koupila žabky a na ty si nemůžu zvyknout. Nevím čím to je, ale jsou strašně tvrdé a pořád nemůžou změknout.
Jinak jsem byla s babičkou u nějakého chlapa co dělá vložky do bot a ten je moc nechvalil-rikal že jsou moc tvrdé...