Jaké šperky nosíte a do čeho investujete?
Čau všem,
jake nosite radci sperky?Zlato,stribro,bizu nebo ocel?
Do ceho radeji investujete?
Jen zlaté, dříve stříbro. Ocel se mi nelíbí a bižuterie mi přijde předražený kus kovu, po kterém mě bolejí uši a nebo zelenají.
Já toho moc nemám.. 😁😊
Ale náušnice a řetízky na krk mám z bílého zlata.. 😊 Na rukou toho moc nenosím a když už tak mám "obyčejné" koralky a na provázku mušlícku z dovolené 😊. Na ruce se bojím, vzhledem k práci že bych si roztrhla nebo ztratila drahý náramek ze zlata.. 😊
Ráda pak ještě nosím obyčejné perličky z Kiku, které mám už několik let😁😊
Mám ráda zlaté šperky a jiné už ani nenosím, ale rozhodně do toho neinvestuju, mám jen to, co jsem dostala 😀
Mám dvoje náušnice, které občas prostřídám a řetízek s přívěskem, který nosím nonstop.
Dřív jsem nosila stříbro nebo chirurgickou ocel. Nyní mám raději bílé zlato, mám i set v růžovém zlatě nebo kombinace bílé a klasické zlato.
Já jsem ujeta na bižu, korálky a všemožné zajímavé šperky různých barev, tvarů a ze zajímavých materiálů.
To už tady bylo, dotaz na investici do šperků a z jakých kovů, ne?
Mám ráda šperky, které nemusím sundávat.😄
Nosím od manžela přívěsek z bílého zlata a k němu laděné náušnice (pecky) a samozřejmě snubák.
Žluté zlato a stříbro se mi vůbec nelíbí a preferuji bílé nebo růžové zlato a chirurgickou ocel.
Já si šperky nekupuju, ale když už na to dojde a chce mi je někdo koupit tak chci bílé zlato. Protože žluté se mi nelíbí.
Ke svatbě jsme si s manželem pořídili ale prstýnky z chirurgické oceli. Šíleně mi padly do oka a jsem s nima spokojená.

Já šperky moc nenosím, ale když už, tak zlaté.