icon

Jaké šperky nosíte a do čeho investujete?

6. led 2025

Čau všem,
jake nosite radci sperky?Zlato,stribro,bizu nebo ocel?
Do ceho radeji investujete?

jaja01k
6. led 2025

Já šperky moc nenosím, ale když už, tak zlaté.

martulka88
6. led 2025

Jen zlaté, dříve stříbro. Ocel se mi nelíbí a bižuterie mi přijde předražený kus kovu, po kterém mě bolejí uši a nebo zelenají.

simkrk
6. led 2025

Já toho moc nemám.. 😁😊
Ale náušnice a řetízky na krk mám z bílého zlata.. 😊 Na rukou toho moc nenosím a když už tak mám "obyčejné" koralky a na provázku mušlícku z dovolené 😊. Na ruce se bojím, vzhledem k práci že bych si roztrhla nebo ztratila drahý náramek ze zlata.. 😊
Ráda pak ještě nosím obyčejné perličky z Kiku, které mám už několik let😁😊

gruyerre
6. led 2025

Mám ráda zlaté šperky a jiné už ani nenosím, ale rozhodně do toho neinvestuju, mám jen to, co jsem dostala 😀
Mám dvoje náušnice, které občas prostřídám a řetízek s přívěskem, který nosím nonstop.

jirovapa
6. led 2025

Dřív jsem nosila stříbro nebo chirurgickou ocel. Nyní mám raději bílé zlato, mám i set v růžovém zlatě nebo kombinace bílé a klasické zlato.

moudivlacek
6. led 2025

Já jsem ujeta na bižu, korálky a všemožné zajímavé šperky různých barev, tvarů a ze zajímavých materiálů.

lv
6. led 2025

To už tady bylo, dotaz na investici do šperků a z jakých kovů, ne?

hennrietta
6. led 2025

Mám ráda šperky, které nemusím sundávat.😄
Nosím od manžela přívěsek z bílého zlata a k němu laděné náušnice (pecky) a samozřejmě snubák.
Žluté zlato a stříbro se mi vůbec nelíbí a preferuji bílé nebo růžové zlato a chirurgickou ocel.

magdaveselkova
7. led 2025

Já si šperky nekupuju, ale když už na to dojde a chce mi je někdo koupit tak chci bílé zlato. Protože žluté se mi nelíbí.
Ke svatbě jsme si s manželem pořídili ale prstýnky z chirurgické oceli. Šíleně mi padly do oka a jsem s nima spokojená.