Kde koupit kalhoty na gumu pro školáka?
Ahoj, máme syna s lehkým mentálním postižením, který je silně nezručný. Nastupuje do školy a já bych pro něj potřebovala kalhoty pouze na gumu v pase. Knoflík nezapne, nerozepne, vázat neumí a i zip bývá někdy problém. Prosím, máte tip, kde koupit takové kalhoty? Prosím, ne tepláky. Děkuji, za radu budu vděčná.
Děkuji za tip.
Klukovi jsem kupovala do první třídy Joggery v Reserved. On je hubený, takže bylo celkem těžké sehnat takové, aby z něho nespadly. Jinak džíny gumu seženeš i v Kiku. Ty jsou v pase ale spíše na tlustší děti.
Klukovi jsem kupovala do první třídy Joggery v Reserved. On je hubený, takže bylo celkem těžké sehnat takové, aby z něho nespadly. Jinak džíny gumu seženeš i v Kiku. Ty jsou v pase ale spíše na tlustší děti.
@mishka87 děkuji. Právě jsem ještě zapomněla připsat, že je taky hubený. Všude mám kalhoty dobré, délku taky, v pase veliké.
Za nás velikosti sedí. Ale záleží na postavě. Já do.nich šla, protože syn je hubeňour a sehnat kalhoty je pro něj nemožné. V pase mu byly úplně akorát,.což je u nás nevídané, má je rok a guma asi malinko povolila, protože i když vyrostl, jsou mu pořád pěkně. Pokud by byl robustnější postavy, raději bych volila o číslo větší. Já se kvůli pasu držím s velikostmi při zemi🙂
ja kupovala taky uz do skoly slusny v HM, na gumu,trojpack kolem 600-700 myslim,prijsou mi fajn
Ahoj, synovi je deset, má kombinované postižení. Nosí kalhoty do gumy. Kupovala jsem v Tescu, Kiku, Takku, Sansey, Lídlu, HM. Nosí jeansové i bavlněné, Joggery, kapsáče. Je mu to jedno, hlavně to nesmí tlačit a musi být schopen si kalhoty sám natáhnout. Knoflík nrzapne vzhledem k hendikepu. Stejně tak jsou problém tkaničky. Zip někdy jde, někdy ne. Přemýšlela jsem teď, že bych mu koupila lacláče, ale asi by byla problém toaleta. Takže nic.
Takové kalhoty jsem kupovala pro dceru v Tchibu.
Syn nosí výhradně jedny z Tesca, na etré si zvykl. Ale HM i Tchibo mají v sortimentu velmi podobné a za levno. (U syna je i problém s fixací na "účel věci". Jak si zvykne "tohle jsou školní kalhoty", nosí je jen do školy a zároveň odmítá jít v jiných.)
@calvac Mám hubeňoura, co neuznává existenci knoflíků, zipů ani tkaniček na kalhotách. Osvědčily se tyhle džíno-tepláky od Wolf. Maximálně mu zmensim gumu v pase
https://www.olsakovi.cz/riflove:wolf/
Kupuji synovi takové už roky na Lidl shopu.
Synovi kupuji dziny v takku. Maji zapinani na hacek a zip tam koukam neni. Maji i gumicku na nastaveni sirky v pase. Stoji kolem 250 kc.
Šijeme srdcem, syn už nechce nosit jiné. Jsou pohodlné, s gumou v pase a sedí i hubeňourům. Jsou to jediné kalhoty, které nemusím v pase zmenšovat 😄
Děkuji všem za tipy.

@calvac Syn nosí džínové kapsáče od Šijeme srdcem a maximální spokojenost. Máme černé a asi dokoupím i v jiné barvě.