icon

Kojící noční košile Jožánek Eva. Máte někdo?

verunka_korunka
18. zář 2019

Ahoj, potrebovala bych poradit od nekoho kdo tuhle nocni kosili ma. Chtela jsem si ji objednat na eshopu, ale odradila me informace, ze vyska predniho dilu od ramene po šev je 32cm, coz by mi vychazelo kousek pod bradavky. Jednu takto kratkou kosili doma mam od jineho vyrobce a je mi to strasne neprijemne. Je to opravdu tak kratke? Jsem vysoka 173cm a podprsenku mam 80/E, ale pisi ze je to na vysoke zeny s vetsimi prsy.

mish_ka
18. zář 2019

@verunka_korunka Mám 165 cm, prsa 70F a košile mi sedí perfektně pod prsa. Objednala jsem si M/L

maurrie
19. zář 2019

Kdyby mohla byt jina, tak doporucim tuto. Jsem z ni nadsena. Mam 179cm a kratka me neni. https://www.bonprix.cz/produkt/cerna-904928/?la...

galatea_a
19. zář 2019

Mně střihově vůbec nevyhovovala.

verunka_korunka
autor
19. zář 2019

@maurrie no tu mam akorat s knofliky a nejradeji bych s ni nekam flakla. S temi druky to bude asi lepsi, premyslim ze je tam dam misto knofliku. Ale chtela jsem prave spis nejakou vytahovaci nez rozepinaci a nebo rozepinaci rovne dolu do pulky pupiku. Tuhle verzi "dobry den, kozy ven" nejak nemusim ;) hlavne to kdyz dokojim musim mit obe ruce volne abych se zahalila.

verunka_korunka
autor
19. zář 2019

@galatea_a jak nevyhovovala... jedna se mi opravdu o ten sev na prsou. Byl opravdu vysoko?

verunka_korunka
autor
19. zář 2019

@mish_ka muzete se prosim zmerit, kolik mate od rameniho švu pod prso? Moc mi to pomuze. Preci jen mam skoro o 10cm vic. Diky.

mish_ka
19. zář 2019

@verunka_korunka jsme spolu v termínovce 😉..vybalím košili z tašky, změřím, napíšu

kajalka
19. zář 2019

Jo, věčně mi vyjížděla nahoru. Ale matroš jinak příjemný.

galatea_a
19. zář 2019

@verunka_korunka Šev je opravdu vysoko, od ramenního švu ke švu "pod prsy" je to 32 - 33 cm. Mně to pod prsa nesahalo a bylo to nepříjemný. Velikost L/XL.

verunka_korunka
autor
19. zář 2019

@kajalka
@galatea_a jste me tim nakupem zase odradily... chtela jsem si to jit nekam vyzkouset, ale neni kam... teda nemuzu najit obchod kde by je meli

mish_ka
19. zář 2019

@galatea_a je to opravdu ten model Eva? Já ho měřila na sobě a i posílala fotku a ten díl má 37,5 cm. Velikost M/L

galatea_a
20. zář 2019

@mish_ka Jo jo, je to přesně tahle:
https://www.jozanek.cz/eva-tehotenska-a-kojici-...
Mám ji ještě doma, protože jsem si z ní chtěla něco přešít, ale ještě jsem se k tomu nedostala. Měřila jsem to rozložené na zemi a míry odpovídají tomu, co píšou.

verunka_korunka
autor
20. zář 2019

@galatea_a a kdy jsi ji kupovala? Pochopila jsem, ze strih nekdy predelavali a je malinko jiny. Teda prijde mi divne aby jedna kosile mela 32cm a druha skoro 38, to je dost velky rozdil.

galatea_a
20. zář 2019

@verunka_korunka Asi před rokem, možná trochu dýl. Ale @mish_ka píše, že ho měřila na sobě, tak je to asi tím, že se to natáhlo.

mish_ka
20. zář 2019

@verunka_korunka
@galatea_a tak mi to nedalo a znovu jsem vytáhla z tašky

galatea_a
20. zář 2019

@mish_ka Tak posílám i tu moji 🙂 U ramene dolů je to 31,5 cm, u výstřihu dolů je to 33,5 cm.

mish_ka
20. zář 2019

@galatea_a já kupovala v létě tři kusy, jen jiné barvy. Všechny mi sedí stejně, takže mají opravdu jiný střih, jen to asi na stránkách nepřepsali 🤷‍♀️

verunka_korunka
autor
20. zář 2019

@mish_ka ja jim psala... a odpoved, ze je to 32cm a ze jsou dostatecne dlouhe pod prsa. Psala jsem jim trochu agresivne, ze nevim pro koho ty kosile jsou, ze 32cm mam tak kousek pod bradavky. Pisi ze je to kosile pro vysoke zeny s vetsimi prsy... ja mam pod prsa 38cm a to beru ze by tak mela byt i ta kosile, minimalne. Opravdu sev na bradavkach kdyz uz se nespi s podprdou je dost neprijemny. Proto to resim. Ale podle toho comi tu merite mam obavu vubec neco objednat. Jestli nebude lepsi si tu kosili usit :D

galatea_a
20. zář 2019

@verunka_korunka Mně nejvíc vyhovujou košile, co mají uprostřed knoflíčky nebo zavazování, zkus pohledat jinde než u Jožánka. U něj mi celkem vyhovujou trička, ale jak říkám, noční košile néé. 🙂

mish_ka
20. zář 2019

@verunka_korunka já je objednala s tím, že je kdyžtak vrátím. Na tvém místě bych to udělala stejně. Zkusíš a uvidíš.

verunka_korunka
autor
20. zář 2019

@galatea_a na zavazani potrebujes 2 ruce, to mi nevyhovuje... na propinani mam 2 a strasne me stve zapinat ty knofliky a nejvic me nastve kdyz se po par dnech knoflikova dirka vychodi a vytahne a knofliky z ni vypadavaji. Kdyz uz, tak koukam na druky, aby se to jen secvaklo. No, asi zkusim risknout a objednat a pripadne ztratim 70kc za postovne zpet pri vraceni zbozi. Ja mam od nich nejaka trika podedena, takze vim ze maji kvalitni material. Co jsem mela ty jine kosile, tak obcas spatny material a nebo problem s velikosti kosile... byla mensi nez mela byt.