Kdy přijde příspěvek 5000 Kč pro žadatele?
Ode dnešní půlnoci by měly být postupně vypláceny příspěvky pro ty 👉 kdo museli žádat 👈
Napadlo mě založit diskuzi a čekat společně 😁 my jsme žádali hned v to pondělí v 8:00 tak jsem zvědavá 🤪 a žádal někdo aniž by si byl jistý příjmy?
A pár vtípků na čtvrtek 😁

Žádala jsem hned první den a dnes ráno přišlo na dvě děti ☺️
@lenkabukov a smím se zeptat co máš u té žádosti?
@tasimia zpracování ☺️
@lenkabukov a nechávala sis přepočítat ty výdělky nebo jsi zadala bez toho? Děkuji
@ferda90 tuším, že nenechala. ☺️
@lenkabukov děkuji. Asi ti co si to nechali, tak to bude trvat dyl, ale fajn, nevadí. Měj se
Taky jsem žádala hned to pondělí,ale teda nechala jsem nám zkontrolovat příjmy,přestože to ani není potřeba,tak jsem si to tím asi ještě prodloužila 😅 utkvělo mi v hlavě,že by to měli vyplácet s rodicakem,tak uvidíme jestli to stihnou už teď začátkem září
@montmirail SMS došla aj mne v den podania,ale kačky Este nie ...som zvědavá kedy to bude
Žádala jsem 14.8. ve 22h večer a zatím nic, nepočítám s tím, že by to přišlo dřív jak 5.9., mají na to prostě těch 30 dnů.
Taky tak..15.8. podána žádost....24.8. po půlnoci email, že se žádost zpracovává,u dětí mám zeleně ověřeno,u manžela nic.... peníze ještě nedošly,ale nepamatuji si,jestli jsem zaškrtla zkontrolovat příjem 🤭🤦, byť máme 100% pod milion hrubého
Mate prosím někdo u těch dětí napsaný doložit vztah???
@bellothin ahojky ..nn nemám,jen zeleně ověřeno
Jooo jasný vse jsem napsala dobrě a deti normálně vlastni. Tak nevím no.
Zdravím . Došel příspěvek některé z Vas, co si nechala překontrolovat příjmy? 🤔
A někomu kdo si nenechal překontrolovat příjmy ?😀
@bellothin co koukam na fb . Tk dneska uz některým dosel😂
@stenlunka11 aji těm co si nechali prekontrolovat příjmy?
@ferda90 no to prave nevim .tk se ptam tady 😁
@stenlunka11 ahaa, já myslela, že víš, tak to pardon 🙂 uvidíme jestli se někdo ozve a dá nám nějaké info
@ferda90 tady je to přehlednější 😂no jsem zvědavá
Taky jsem žádala hned první den (15.8.) už v osum ráno a do dnešního dne mi nic nepřišlo🤷🏼♀️

@tasimia ne, že nás tady ve skupince spíš zajímá kdy to začne chodit těm co museli o to žádat. Nějak nesleduji dění okolo toho, tak ani nevím jaká je doba do kdy se to má vyplácet.