icon

Kdy přijde příspěvek 5000 Kč pro žadatele?

montmirail
25. srp 2022

Ode dnešní půlnoci by měly být postupně vypláceny příspěvky pro ty 👉 kdo museli žádat 👈
Napadlo mě založit diskuzi a čekat společně 😁 my jsme žádali hned v to pondělí v 8:00 tak jsem zvědavá 🤪 a žádal někdo aniž by si byl jistý příjmy?
A pár vtípků na čtvrtek 😁

Kdy přijde příspěvek 5000 Kč pro žadatele?Kdy přijde příspěvek 5000 Kč pro žadatele?Kdy přijde příspěvek 5000 Kč pro žadatele?
Strana
z7
dianemash
6. zář 2022

@2hanah já mám stejně furt za to,že někde říkali,že se to bude vyplácet s nadcházejícím rodičovským příspěvkem 🤔 ten čekám zítra tak uvidíme jestli přijde s ním

ferda90
6. zář 2022

@dianemash aha, o tom jsem neslyšela, rodičovský příspěvek má přijít v pondělí, tak uvidíme

bellothin
6. zář 2022

Svagrove dnes přišly peníze. Zadala 14 teho přes jendu s prepocitanim. Brno

ninive211
6. zář 2022

@bellothin Hurá, mně dnes také! Taky Brno a žádost 14.8. přes Jendu Tak mohu s klidem zaplatit družinu, koružek a SRPŠ

bellothin
6. zář 2022

Jaj to je super , tak snad když sem zadala 15 teho mám šanci, ze to do pátku přijde😀

ferda90
6. zář 2022

@ninive211 a přišla ti nějaká zpráva, že ti penízky budou vyplaceny nebo žádné info nepřišlo?

ninive211
6. zář 2022

@ferda90 Ano, v neděli dopoledne na mail, že je připraveno k vyplacení.

byra
6. zář 2022

@dianemash ano, také jsem slyšela i viděla mail jedné paní ze skupiny na FB od vedoucího z naší městské socialky, že je nachystano k výplatě spolu s RP ( u nás chodí 11.,ale protože je to neděle tak přijde v pondělí)

ferda90
6. zář 2022

@ninive211 hm, tak já nevím. Asi ne každému info přijde. Po mě email nikdo nechtěl a toho 15.8 mi hned přišla SMS, že se žádost zpracovává, od té doby nic. Žádná zpráva

byra
6. zář 2022

@ferda90 asi jsme tu jediný 😃

ferda90
6. zář 2022

@byra oni nám to beztak nechtějí dát 😁😃

ferda90
6. zář 2022

@byra ale na sociálce by mi Teda mohli zjistit jak na tom ten požadavek je ne?

pupinda
6. zář 2022

Mě také stále nic, žádala jsem 15.8 přes Jendu. Hned co jsem žádost odeslala přišla SMS o zpracování jinak nic. Když se na Jendu podívám dnes stále tam je že se žádost zpracovává tak nevím. Asi na nás zapomněli... 🤣🤷 Liberecký kraj.. ale jinak vsem známým co mám to už dávno přišlo, tak nechápu podle čeho to berou.

ferda90
6. zář 2022

@pupinda úplně to samé. Já žádala na Czech pointu na magistrátu. Paní mi dala pro jistotou i ten přepočet, ale byl zbyetny, Mega fakt nemáme. Ten den přišla SMS, že se žádost zpracovává a od té doby nic. Když se podívám na toho Jendu, tak tam o žádosti není ani zmíňka.

pupinda
6. zář 2022

@ferda90 nechápu no, podle čeho oni to berou..známá žádala 15.8 a hned další pondělí ji to přišlo, švagrová žádala 16.8 a přišlo ji to v úterý miny týden. Fakt nechápu.. ale se*ou mě stím..🤣

ferda90
6. zář 2022

@pupinda možná to trvá dyl než se to přepočíta,ale u nás by to neměl být problém já jsme na rodicaku, takže se vlastně prekontroluje příjem přítele. Jako taky nevím. Počkám do rodicaku a pak asi zavolám a zeptam se

bellothin
6. zář 2022

U mě také jen první den e-mail , ze tu zadost přijali a zpracovávají a od te doby vůbec nic😀

pupinda
6. zář 2022

@ferda90 já jsem právě taky na rodicaku. A ještě když se podívám na toho jendu tak tam mám zpracovává se ale už asi týden tam mám napsáno u obou dětí zeleně ověřeno. Tak nevím. Já právě ani nevím kam kdyžtak volat a zeptat se🤷🙂

bellothin
6. zář 2022

Tak další kamarádka z Brna mi psala, ze ji dnes peníze přišly 🙂

ferda90
6. zář 2022

@pupinda jelikož mi paní dala přepočet, tak si myslím, že bych měla zavolat na sociálku,asi Teda. Rodicak má přijít do 12teho, tak uvidím. Ono už to bude skoro měsíc

pupinda
6. zář 2022

@ferda90 mají na to měsíc no tak uvidíme.

ninive211
6. zář 2022

@ferda90 Taky mi přišel mail, že žádost je zaevidována a zpracovává se (na začátku jsi měla zaškrtnout, zda preferuješ email nebo telefon, já dala email, tobě chodí smsky). A teď 2.email , že je připraveno k vyplacení. Na nikoho nezapomněli, jen prostě to ještě není hotové a bude třeba až za pár dní... O nic nejde, na všechny se dostane. na zpracování mají prostě zákonných 30 dní a věř, že do té doby s ebudou chtít vejít, aby s tím zas neměli problémy a stížnosti ze strany lidí a hlavně médií...30 dní to ještě není, takže cajk.

ferda90
6. zář 2022

@ninive211 jo jo to já úplně chápu. Spíš mě zaráží, že mi nepřišla žádná zpráva, žádné info a kamarádkám kolem mě ano a to zadali později než já. Jako uvidíme, mají na to čas. Jestli to přijde do parku nebo příští týden je jedno. Jsem vůbec ráda že něco dostaneme když na nic jiného nemáme nárok 🙂

nagojka
6. zář 2022

Prijde email i kdyz bude zadost zamitnuta a neschvalena?logicky by asi mel ze...zadali jsme 19.8. a od te doby nic..zadne info

byra
6. zář 2022

@ferda90 nemá cenu volat, řeknou, že na zpracování mají 30 dní, ve výjimečných případech 60

dianemash
6. zář 2022

Tak dokonce teď čtu, že od schválení žádosti mají potom ještě další měsíc na vyplacení přídavku,takže na peníze můžeme čekat do konce října 😄

ferda90
6. zář 2022

Ahoj holky, dneska večer mi přišla SMS, že žádost byla schválena. Ani jsem nevěřila 🙂

byra
6. zář 2022

@ferda90 a já furt nic 😂

kamino
6. zář 2022

Žádali jsme před cca před 14 dny, před chvílí přišla zpráva, že schváleno..

jironymou1
6. zář 2022

@montmirail pozadano 26.8. na czech point s prepoctem.Dnes 6.9. vyplaceno

Strana
z7