Kdy přijde příspěvek 5000 Kč pro žadatele?
Ode dnešní půlnoci by měly být postupně vypláceny příspěvky pro ty 👉 kdo museli žádat 👈
Napadlo mě založit diskuzi a čekat společně 😁 my jsme žádali hned v to pondělí v 8:00 tak jsem zvědavá 🤪 a žádal někdo aniž by si byl jistý příjmy?
A pár vtípků na čtvrtek 😁

Svagrove dnes přišly peníze. Zadala 14 teho přes jendu s prepocitanim. Brno
Jaj to je super , tak snad když sem zadala 15 teho mám šanci, ze to do pátku přijde😀
Mě také stále nic, žádala jsem 15.8 přes Jendu. Hned co jsem žádost odeslala přišla SMS o zpracování jinak nic. Když se na Jendu podívám dnes stále tam je že se žádost zpracovává tak nevím. Asi na nás zapomněli... 🤣🤷 Liberecký kraj.. ale jinak vsem známým co mám to už dávno přišlo, tak nechápu podle čeho to berou.
U mě také jen první den e-mail , ze tu zadost přijali a zpracovávají a od te doby vůbec nic😀
Tak další kamarádka z Brna mi psala, ze ji dnes peníze přišly 🙂
@ferda90 Taky mi přišel mail, že žádost je zaevidována a zpracovává se (na začátku jsi měla zaškrtnout, zda preferuješ email nebo telefon, já dala email, tobě chodí smsky). A teď 2.email , že je připraveno k vyplacení. Na nikoho nezapomněli, jen prostě to ještě není hotové a bude třeba až za pár dní... O nic nejde, na všechny se dostane. na zpracování mají prostě zákonných 30 dní a věř, že do té doby s ebudou chtít vejít, aby s tím zas neměli problémy a stížnosti ze strany lidí a hlavně médií...30 dní to ještě není, takže cajk.
@ninive211 jo jo to já úplně chápu. Spíš mě zaráží, že mi nepřišla žádná zpráva, žádné info a kamarádkám kolem mě ano a to zadali později než já. Jako uvidíme, mají na to čas. Jestli to přijde do parku nebo příští týden je jedno. Jsem vůbec ráda že něco dostaneme když na nic jiného nemáme nárok 🙂
Prijde email i kdyz bude zadost zamitnuta a neschvalena?logicky by asi mel ze...zadali jsme 19.8. a od te doby nic..zadne info
Ahoj holky, dneska večer mi přišla SMS, že žádost byla schválena. Ani jsem nevěřila 🙂
Žádali jsme před cca před 14 dny, před chvílí přišla zpráva, že schváleno..
@montmirail pozadano 26.8. na czech point s prepoctem.Dnes 6.9. vyplaceno

@2hanah já mám stejně furt za to,že někde říkali,že se to bude vyplácet s nadcházejícím rodičovským příspěvkem 🤔 ten čekám zítra tak uvidíme jestli přijde s ním