icon

Navýšení RP. Komu ještě nepřišel dopis s navýšením?

alikscha
4. led 2020

Dobrý den, nechci stresovat, jen se chci zeptat, zda je tu někdo, kdo má nárok na navýšení a ještě mu nepřišel dopis? Poslední dávku výplaty mám v únoru, vše mám propočítané na korunu přesně a tedy vím, že podmínky splňuji. Všichni v okolí dopis již mají. Kontaktovala jsem emailem úřad práce a místo, aby se mi vyjádřili k dopisu, tak mi jen zkopírovali pravidla pro nárok, ale ty už vím.

Strana
z2
marry16
26. led 2020

@pavlatkos Ahoj , mohu se zeptat co jsi musela vse dokladat ? 🙂

pavlatkos
27. led 2020

@marry16 vůbec nic, jen žádost o navýšení měsíční částky. Ostatní dokumenty měli již při první žádosti o příspěvek 😉.

marry16
27. led 2020

@pavlatkos Ahoj, chci se jeste zeptat pokud jeste pred schvalenim tech 80 tisic kc jsem mela rodicak zvolenou castku jiz na max, tak ted mne to navysi , kdyz z tech max 7600 je ted 10000kc ? Jsem nejak zmatena 😁.

cuuza
27. led 2020

@marry16 O změnu výše musíš požádat sama a ano klidně těch 10 000.

pavlatkos
27. led 2020

@marry16 ano, do těch 10 tisíc klidně navýší. Pokud jsi měla vyšší výdělky, tak klidně i nad 10 tisíc 😉

marry16
27. led 2020

@pavlatkos Dekuji 🙂 .

marry16
27. led 2020

@cuuza Dekuji 🙂

clarie85
27. led 2020

Ahoj mme taky neprisel ..prisel mi akorat minuly tyden dopid o zmene castky v listopadu co jsem prodluzovala abych mela narokm.Jen se mi stala takova vec ze jsem potvrzeni z jesli ktery musim davat dala pozde tak mi v prosinci neprisla rodicovska ale az v lednu dohromady s dalsi castkou uz ponizenou.Tak se bojim aby to nemelo vliv jestli jsem neco neporusila.Na urad prahy 4 se dovolat je jak vyhra ve sportce a to nwmluvim o frontach.

Strana
z2