icon

Studium VŠ na mateřské. Zvládáte to?

gimik
6. únor 2008

Ahojky holky, nevím jestli tu takové téma už je, ale nemohla jsem ho najít. Chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás studuje VŠ na mateřské. Já jsem ve druháku a v září se nám má narodit mimísek. Nerada bych školu přerušovala. Teď studuji kombinovaně, tak doufám, že studium zvládnu i na mateřské. Jak to zvládáte a jak to děláte s kojením. Mám z toho docela strach. Moc díky za všechny reakce 🙂

blka
11. črc 2010

@butt Aha, vidíš 😉 . A i ten rozmarýn? To vůbec nevím, na co se používá a přijde mi to vzácná bylinka 😅 . Mátu jsem si právě říkala sušenou.

tanuki
11. črc 2010

hanka ještě nepsala, asi dá zprávu až po porodu 😉

butt
11. črc 2010

@blka rozmaryn na nic nepouzivam, tak to netusim... 🙂 jinak susenou matu by krom bylinkarstvi a asi te lekarny meli mit i v cajovne...

blka
12. črc 2010

Holky, takže ve 2:45 se narodil Vašík. Je to kus chlapa, měl 4000g a asi 50cm 🙂 .Oba jsou v pořádku. Hanka se prý otvírala rychle, ale Vašík nechtěl sestoupit ani po oxytocinu, tak museli vzít vax. Ale Hanka prý celá září 🙂

tanuki
12. črc 2010

juchů 🙂 moc gratulujeme, 4kiláček, to je teda něco, njn, to přenášení je pěkně doživí 😀

janeyzelvicka
12. črc 2010

gratulaceeeeeeeeeee 😵 😵 😵 😵 😵

butt
12. črc 2010

@blka krasne zpravy!!!jestli budes hance psat, tak samozrejme taky gratuluju!

blka
12. črc 2010

Jo, holky, pak jí napíšu, že jí gratulujete 😉

butt
12. črc 2010

holky ja ji tak zavidim, uz chci taky 😀

blka
12. črc 2010

@butt Neboj, však se taky dočkáš 😉 . Kdy jdeš na další kontrolu?

butt
12. črc 2010

@blka ja vim, ze jo, jen to je uz proste dlouhy 😀 ale dnes jsem pojala podezreni, jestli vubec nekdy fakt porodim 😀 😀 na kontrolu jdu zitra, tak jsem zvedava 🙂

blka
12. črc 2010

@butt To ti věřím, že to čekání je dlouhé. Jasně, že porodíš 😀 , i když ti to tak asi nepřipadá, co. Třeba tě zítra překvapí tím, že se už něco děje 😉

adelka89
12. črc 2010

nazdarek holky, tak po delsi dobe zase mezi vami studentkami . 😉
dnes si budu registrovat predmety

butt
12. črc 2010

@blka kez bys mela pravdu 😉 a jak si ty uzivas leta a hlavne volna od skoly? 🙂 jak vam pokracuje stavba?

blka
12. črc 2010

@butt Léta si moc neužívám. Je šílený vedro 😅 .V neděli jsme se chtěli jet koupat, ale Mareček měl celej víkend teploty ☹ . Navíc, jak tam ani nefouká, tak je tam k padnutí. Teď sedím u netu, i když bych místo učení měla uklízet 😀 . Ale když to nicnedělání je tak super 😀 .
No, stavba, máme akorát plot a teď budeme čekat, než se vyřídí stavební povolení. Tchán už vytyčil barák, jak bude stát, tak už mám aspoň trošičku představu. Ale dost se toho děsím. Asi jsme přepískli s typem domu, co jsme si vybrali. Bude to šíleně drahé 😒

blka
12. črc 2010

@adelka89 Ahoj, já si na tebe vůbec nevzpomínám 😨 😔

adelka89
12. črc 2010

@blka moc jem sem neprispivala, spis jen procitam 🙂

blka
12. črc 2010

Aha. A co studuješ a kolikátý ročník?

butt
12. črc 2010

@blka to je fakt, ze je letni pocasi az moc, ze to uz se ani uzivat neda ☹ a teploty uz Marecka presly? a nic nedelani si uzivej, na uklizeni kasli 😀
tak plot je zaklad 😉 a nedes se toho predem, urcite to pujde 😉

butt
12. črc 2010

@adelka89 ahoj 😉

blka
12. črc 2010

@butt Dneska ráno už neměl, teda měl tu vyšší hraniční. Tak ho změřím, až se vyspinká, ale už my horký neprišel.
My se toho děsíme s manželem tak na střídačku. Jednou on, potom já 😅

butt
12. črc 2010

@blka tak at je malej brzo v poradku!!tak kdyz se desiet na stridacku, tak si vzdycky muzete i na stridacku uklidnovat 😀 ale teda uprimne, ty starosti s tim vam nezavidim 😅

blka
12. črc 2010

@butt Děkuju, snad už to bude dobrý 🙂
No, já se taky někdy mlátím do hlavy, do čeho jsme se to pustily. A to jsme ještě pořádně nezačali 😅 🤐

k.ate
12. črc 2010

@blka jůůů gratulujeeeeem 🙂

adelka89
12. črc 2010

@blka studovala jsem socialni pedagogiku udelala jsem 1 semestr (s briskem) ale nejak jsem se v tom oboru nenasla, neprirostlo mi to k srdci tak jsem par dnu po porodu nastoupila na dalsi tsp a ted zacinam prvni rocnik na spec.pedagogice kombi.

blka
12. črc 2010

@k.ate Děkuju 🙂

@adelka89 Aha, tak ať se ti nový obor líbí víc 🙂

butt
12. črc 2010

@blka ale zas ten pocit, az to budete mit uspesne za sebou... 😉

crawler
12. črc 2010

krásný nový týýýden!!!

prvně OBROVSKÁ gratulace k Vašíčkovi a statečné Hance!!!je to macánek, tak aspoň se ho nebude bát pořádně muchlat🙂))

@butt Držím Ti pěstičky ať už to začne!!!😉 určo to bude brzy, ale to víš, mimimu se nechce do toho hicu:-/ Išek to strašně blbě snáší...je ztoho nevrlej a nejradši by se jen choval - mám ho nahatýho, ale jak se ke mě lepí potem top je hnus a jsem z toho skoro taky nevrlá 😀DD :-/

butt
12. črc 2010

@crawler diky moc 🙂 taky si rikam, ze mame proste inteligentni dite, kt odmita jit na svet, kdyz tu je takovy horko 😀 jinak mysilm, ze tohle horko nemuze dobre snaset nikdo, natoz maly deti... 😒 a lepeni se k sobe potem si uzivejte 😀 😀 😀

blka
12. črc 2010

@butt No, potom jo. Ale než se k tomu dopracujem... 😝

@crawler Mně se strašně líbí, jak mu říkáš Išek 😵 . To jsem ještě neslyšela, ale je to moc krásné 🙂

Strana