icon

Studium VŠ na mateřské. Zvládáte to?

gimik
6. únor 2008

Ahojky holky, nevím jestli tu takové téma už je, ale nemohla jsem ho najít. Chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás studuje VŠ na mateřské. Já jsem ve druháku a v září se nám má narodit mimísek. Nerada bych školu přerušovala. Teď studuji kombinovaně, tak doufám, že studium zvládnu i na mateřské. Jak to zvládáte a jak to děláte s kojením. Mám z toho docela strach. Moc díky za všechny reakce 🙂

butt
13. led 2011

@aemmi urcite 😀 ne fakt, s brichem se podle me skola zvlada mnohem lip, nez s malym deckem 🙂

aemmi
13. led 2011

@butt no, to zase každopádně 😅 však já jsem naštestí skoro na konci, dřív bych do toho nešla 😅 proto vás tu všechny obdivuju, jak si to dáváte 😎

tanuki
13. led 2011

@lakshmi moc gratuluju 😀 😀 😀
@butt že se taky ukážeš 😉 šprtáš? A co Blka a Hanka??

lakshmi
13. led 2011

@tanuki děkuji 🙂

lakshmi
13. led 2011

@adelka89 Adelko ty jsi byla na socped jako dělám já, že? Teda jak může moje škola někoho nebavit 😀 no pravda, mě taky připadá zajímavá až tak od druhé půlky studia. Jinak to vypadá, že budeme rodit stejně, u nás se Numero duo taky vyklube v září. Podařilo se přesně na štědrý den 🙂

vilibalda
13. led 2011

@lakshmi socped dodělávám právě teď 🙂

lakshmi
13. led 2011

@vilibalda no vidiš, třeba se známe 🙂 🙂 a jakou máš profilaci?

mitote
13. led 2011

@lakshmi @vilibalda ty delas socped? na pajdaku? ja socped a poradenstvi na FF v Brne 😀

lakshmi
13. led 2011

@mitote na pajdáku

mitote
13. led 2011

@lakshmi taky v Brne? v kolikataku? ja teda svuj obor taky rada, delami psychoterapeuticky vycvik, tak apson budu moci mit psychoterapeutickou ordinaci 😀

vilibalda
13. led 2011

@mitote @lakshmi mgr. socped na pajdaku v Brně dalkově a v podstatě už 4. rokem, musím to už nějak dodělat...

mitote
13. led 2011

@vilibalda to mas fajn, u nas na FF socped por nejde dalkove vubec ☹ a chci ho dostudovat, uz kvuli vycviku a protoze me bavi vic nez socped, mame to jinak zamerene trochu

lakshmi
13. led 2011

@vilibalda tak to já jsem ještě nižší level 🙂 končím bc

lakshmi
13. led 2011

@mitote jojo v Brně, končím bc. Já mám zaměření multikulturní a environmentální vých. a taky mě to hodně baví 🙂 rozhodně bych ráda pracovala v oboru

mitote
13. led 2011

holky ja nejnizsi, jsem ve druhaku Bc 😀 no ja uz se prave profiluji na tu psychoterapii, laka me a bavi nejvice, jen je trochu psychicky, casove i financne narocna 😀 ae pak se s ni taky slusne vydelava 😀

vilibalda
13. led 2011

@lakshmi Taky jsem měla v bc. zaměření multi-enviro. Teď mám enviro, ale v podstatě žádné rozšíření to nebylo, byla to nakonec nejmíň náročná specializace 😒

adelka89
13. led 2011

@lakshmi nene socped jsem ukoncila a delam specialni pedagogiku 🙂
nam se sourozenec nejspis povedl na Silvestra 🙂

mitote
13. led 2011

@adelka89 na specce nam ve druhaku dve byvale spoluzacky 🙂 a dalsi male bylo planovane?

blka
13. led 2011

@tanuki Já jsem tady 😀 , jen vás čtu a nějak k tomu nemám co dodat 😅 . Hanka je myslím u rodičů, protože doma rekontruují.

Já vás, holky, obdivuju s druhýma prckama tak brzo. Já si to vůbec nedovedu představit.

adelka89
13. led 2011

@mitote bylo planovane,ale netusili jsme ze se nam podari tak brzy 🙂

mitote
13. led 2011

@blka ja taky planuju prcka tak nejak aby se narodil dva roky po prvnim, ale jaksi jeste necekam ani prvniho 😀

blka
14. led 2011

@mitote 😀 No jo, každej to má a cítí jinak 😉 . Já se necítím připravená, tak proto si to nedovedu představit. A ani tam zatím není to chtění mít miminko, což je nejdůležitější. Teda, poňuchňat si nějaké mimuško, to jo, ale pak ho rychle vrátit 😀

mitote
14. led 2011

@blka no tak to se mnou ted hormony cloumaj o sto sest 😀

blka
14. led 2011

@mitote Joooo, tož to než jsme čekali Marečka, tak se mnou taky cloumali 😀 . Ale naštěstí nám to netrvalo dlouho, tak se mnou dlouho necloumali 😅 . Pak ale nastaly obavy a strach, jak to se školou a miminkem zvládnu a jestli jsme přecejenom neměli počkat 😔

mitote
14. led 2011

@blka tak to ja se nebojim, ja vim, ze me manzel v tomhle max pomuze a kdyz potrebuje, muze pracovat i z domu... proste se bude muset vice angazovat, coz i chce, uz treba jen kvuli vycviku ktery mam na pet, jezdim petkrat rocne pryc a proste manzel bude jezdit taky a starat se cely 4 dny o prcka vzdycky 🙂

blka
14. led 2011

@mitote Hm, to máš fajn. Manžel taky sliboval, ale skutečnost byla jiná 😔

triowax
14. led 2011

Ahoj všem

nečetla jsem diskusi, ale chtěla bych se zeptat, kdo studujete se dvěma dětma a máte manžela většinu času pryč. Dá se to vůbec zvládnout?? Stále přemýšlím nad VŠ, ale mám obavy, jestli bych to vůbec zvládla.
Díky

mitote
14. led 2011

@blka manze nesibuje, ale uz ted vidim jak se chova ke psovi pokud jdeo vychovu nebo venovani mu casu, stejne tak vim, jaky ma postoj k detem...on je bezmezne miluje, chce tri a uz planuje vse

mitote
14. led 2011

nebo i jak se stara o me, kdyz jsem mela strevni chripku, zaridl si to a pracoval z domu, celou noc se mnou lital na zachod zvracet, rano zavolal doktorce, odvezl me tam, pak zpet do postele, pak jel pro leky a pak byl cele dny a staral se

blka
14. led 2011

@mitote To máš hodného opečovávatele 🙂

Strana