Biontech. Co je to za vakcína?

andulka007
29. říj 2021

Ahoj , mám dotaz přišel nám leták ohledně mobilního očkování ale byla tam vakcína kterou jsem slyšela poprvé nějaký biontech .. má to někdo ? Nikde jsem nenašla žádné ,, recenze " co komu pak bylo nebo jaká to je vakcína atd .. ale prý je snad jen jedna ze už by se nemuselo na žádný přeočkování nebo co ... Znáte ji někdo ?

betysch
29. říj 2021

Stačí do Googlu zadat BioNTech,Pfizer vakcína Comirnaty.Vyjede tam toho plno. Jednodávková vakcína je Janssen od firmy Johnson&Johnson.A i ta se musí po nějaké době přeočkovat.A upřímně doufám že jsi troll.Jinak opravdu nevím z které bažiny jsi se vyhrabala….

andulka007
autor
29. říj 2021

Nejsem trol jen během těhotenství jsem se o očkování fakt nezajímala.. tak to neznám .
Se teda omlouvám

marimanta
29. říj 2021

@andulka007 a kdesi hledala? Jsem schválně zadala do Googlu "biontech"... Zkus to taky a najdeš odpovědi na vše 😉

andulka007
autor
29. říj 2021

To jsem našla ale mě zajímali recenze lidí kdo ji má atd

nat
29. říj 2021

@andulka007 zrejme jde asi o to,opet vyvolat nesmyslnou debatu o tom,zda je ockovani dobre ci zle, a zda po nem nekdo bude mit deti nebo ne.Sakra lidi zacnete pouzivat hlavu a nejdrive se ptat na spravnych mistech nebo pouzivat net a pak ze sebe delat neznalce :-/

andulka007
autor
29. říj 2021

Já jsem koukala na google .. ale jak říkám spíš jsem chtěla recenze lidí .. ale koukám že jsem udělala chybu .. vzhledem ke srážlivosti krve mi doktor astru nedoporučuje.. ( ptala jsem se v těhotenství a to mi řekl ať to řeším až pak ) a ten biotech mě mě zajímá jelikož prý je jen jedna dávka .. jako kdo si ji dal .. protože jsem vždy slyšela převážně jen astra a Pfizer .. tak se kdyžtak teda omlouvám a prosím jak to smažu ať se tady zbytecne lidí nedohaduji ..

hojda
29. říj 2021

@andulka007 Jednodávková je Johnson ne Pfizer/Bionetech (ta je dvoudávkouvá).

marimanta
29. říj 2021

@andulka007 biontech je Pfizer, je dvoudávková a stačí po hledat ve zdejších diskusích, je jich tu dost. Někdo reakci měl, někdo ne (já taky ne).

andelka
30. říj 2021

@andulka007 Johnson je jednodavkova. Ostatní dvou. Biontech je Pfizer/ Biontech, u nás nejrozšířenější vakcína. Mají ji v rodině všichni, já teda teprve první dávku. Měla jsem před 7 měsíci covid a kojím, tak jsem poněkud vyčkávala. Reakce na očkování žádné tragické ( teplota, únava..já jen bolest ruky tři dny, jinak nic. Uvidím co druhá dávka).

hermanka88
30. říj 2021

Tuto vakcínu mám já,manžel,moje mamka a má kamarádka s manželem. U nikoho nebyla reakce horší než únava a asi 2 dny bolest ruky. My jsme tedy snášeli tuto vakcínu dobře. Reakce jsou samozřejmě individuální.

levandule85
3. lis 2021

@andulka007 Ja mam 6 mesicu po druhe davce Pfizer/Biontech a jsem v 10tt tehotna, takze ani neplodnost nezpusobuje a signal na telefon taky chytam stejny 😉😂